Η εταιρεία ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατασκευάζει εξ ολοκλήρου και διαθέτει στην αγορά τον ανοξείδωτο αυτόματο θάλαμο με ανοξείδωτες αντιστάσεις για ψήσιμο ή βράσιμο κρέατος και τροφίμων. Είναι μονοβάγονος χωρητικότητας 40-50 kg. Φέρει ηλεκτρονικό πίνακα προγραμματισμού, στον οποίο μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα προγράμματα λειτουργίας με κυκλική εφαρμογή. Οι λειτουργίες του φούρνου, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν είναι: Στέγνωμα – ψήσιμο – βράσιμο με ατμό – εκκένωση. Εναλλακτική λειτουργία το κάπνισμα προϊόντος κατόπιν μετατροπής. Ιδανική επιλογή για μονάδες αλλαντοποιίας – κρεοπωλεία.
Κατ’ αρχάς είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ωρίμανση του βόειου κρέατος μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε πολύ ελεγχόμενες συνθήκες. Πρώτον, ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι κρίσιμος για να επιβραδύνει και σχεδόν να σταματήσει τη διαδικασία σήψης.
Πολλοί διατείνονται ότι γνωρίζουν την ξηρά ωρίμανση εφαρμόζοντας τεχνικές αμφίβολης υγειονομικής ασφάλειας. Οι επαλοιφόμενες επιφάνειες από ηλεκτροστατική βαφή καθώς και οι πλάκες αλατιού αντικαθίστανται με τους νέους και καινοτόμους θαλάμους Lo Stagionatore διαφυλάττοντας την υγιεινή του προϊόντος και εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες βιοχημικές διεργασίες στις οποίες υπόκεινται τα προϊόντα. Αξίζει να επισημάνουμε την χωρητικότητα των θαλάμων καθώς βάση πολυετής εμπειρίας έχουμε προβλέψει επίσης την δυνατότητα κάθετης αποθήκευσης οκτάπλευρης μπριζόλας που ξεπερνάει το 1.80m ύψος Τα κομμάτια του κρέατος αποθηκεύονται χωρίς προστατευτικό περίβλημα σε πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον, θερμοκρασίας, ψύξης, ποσοστιαίας υγρασίας και αερισμού γεγονός που επιτρέπει τις κατάλληλες ενζυματικές και βιοχημικές διεργασίες.
Το σύστημα Odysseus στηρίζει την ανάπτυξη της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, μιας αμιγώς ελληνικής, οικογενειακής και κάθετα ολοκληρωμένης επιχείρησης που λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Ξάνθη τις επιχειρησιακές μονάδες της εκτροφής, του σφαγείου, του εργαστήριου επεξεργασίας κρέατος, της παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, του κρεοπωλείου, της επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων και παραπροϊόντων και των υπηρεσιών και υποπροϊόντων rendering.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, οι μέρες των χριστουγεννιάτικων εορτών θα καταφτάσουν πολύ γρήγορα. Οι βιτρίνες των κρεοπωλείων θα γεμίσουν νοστιμιές, προσωπικές συνταγές κάθε προνοητικού κρεοπώλη που αυξάνει την προστιθέμενη αξία της επιχείρησής του, προσφέροντας κάθε είδους λιχουδιά, όπως γαλοπούλα, αγριογούρουνο με πατάτες φούρνου, γκιούλμπασι χοιρινό κι ένα σωρό κρεατοσκευάσματα, διευκολύνοντας έτσι, καθέναν που θέλει να προσφέρει στους καλεσμένους του, ένα ξεχωριστό πιάτο εύκολα και γρήγορα, έτοιμο να ψηθεί σε συμβατικό φούρνο είτε σε φούρνο μικροκυμάτων.
Η ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ πιστή στις αρχές της για συνεχή εξέλιξη διαθέτει πλέον μια πλήρη σειρά ανανεωμένων θαλάμων θερμικής επεξεργασίας. Η νέα σειρά θαλάμων ενσωμάτωσε καινοτόμες λύσεις για να δώσει στους θαλάμους την δυνατότητα εφαρμογής σε όλων των ειδών τα προϊόντα κρέας-πουλερικά-γαλακτοκομικά-ψάρι κ.τ.λ. Η θερμική επεξεργασία τροφίμων είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία και απαιτεί εξειδικευμένη προσέγγιση ανάλογα με τις ιδιομορφίες του κάθε προϊόντος. Έτσι τις περισσότερες φορές ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός θαλάμου είναι μια χρονοβόρα εξατομικευμένη διαδικασία. Η ανάγκη όμως για μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, ανταγωνιστικές τιμές και καλύτερους χρόνους παράδοσης, ώθησε την ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ στον επανασχεδιασμό των θαλάμων.
H biztec, κατέχοντας ηγετική μερίδα επιτυχημένων εγκαταστάσεων σε εταιρίες, βιομηχανίες & βιοτεχνίες επεξεργασίας κρεάτων στην Ελλάδα, με βασικό όπλο το μοναδικό σύστημα ιχνηλασιμότητας και διαχείρισης παραγωγής Odysseus, ολοκλήρωσε επιτυχώς την εγκατάσταση στην εταιρεία στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας Κρεαταγορά Α/φοι Κούντουρου στη Λευκωσία.
H MULTIVAC ΕΛΛΑΣ πρωτοπόρος στον τομέα της συσκευασίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, ανακοινώνει την άμεση συνεργασία της με την εταιρεία Rühle GmbH, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της επεξεργασίας κρέατος, για τη βιομηχανία αλλαντικών και κρέατος. Η αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών έρχεται να καλύψει με αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και αλλαντικών.
Η εταιρεία ORTHOFEET είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Birkenstock Professional. Συνεργάζεται με βιομηχανίες τροφίμων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρεοπωλεία και εξειδικευμένα καταστήματα με εξοπλισμό και ρουχισμό επαγγελματιών. Τα στελέχη της έχουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση και προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υγιεινή του ποδός και για την σωστή επιλογή υποδήματος.
Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Rational, το SelfCookingCenter XS είναι o νικητής στα Γερμανικά Design Awards 2018 στην κατηγορία "Κουζίνα". Η διάσημη, διεθνής κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από την πρωτοποριακή δύναμη του combi-steamer και έδωσε το βραβείο στη Rational AG. Οι επαγγελματίες σεφ το έχουν αγαπήσει για τις δυνατότητές του και τη λειτουργία του και τώρα το SelfCookingCenter XS διακρίθηκε και ξεχώρισε και για την πολύ καλή εξωτερική του εμφάνιση. Η μικρή συσκευή υψηλής απόδοσης εντυπωσίασε τη διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων, που είπαν σχετικά: "Το SelfCookingCenter XS είναι μια πολύ μικρότερη έκδοση του μεγαλύτερου αδελφού του - αλλά με την ίδια δύναμη και απόδοση, ένα εξαιρετικό σχέδιο που επεκτείνει τις δυνατότητες σχεδιασμού κουζίνας". Για τον Peter Wiedemann, Τεχνικό Διευθυντή της Rational AG, αυτό ήταν μια μεγάλη αναγνώριση: " Έχουμε λάβει πολλά βραβεία για το υψηλό πρότυπο παραγωγής μας, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βραβευόμαστε για το design μας, το οποίο αντανακλά επίσης την καλή υποστήριξη της Busse Design".
«Ο κλάδος της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας αντιπροσωπεύει τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων προς όφελος του καταναλωτή»
Η εταιρεία ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατασκευάζει εξ ολοκλήρου και διαθέτει στην αγορά τον ανοξείδωτο αυτόματο θάλαμο με ανοξείδωτες αντιστάσεις για ψήσιμο ή βράσιμο κρέατος και τροφίμων. Είναι μονοβάγονος...
Με αδιάλειπτη λειτουργία 55 ετών η οικογενειακή επιχείρηση ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κοτόπουλων. Έχοντας πια αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας...
Η ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ πιστή στις αρχές της για συνεχή εξέλιξη διαθέτει πλέον μια πλήρη σειρά ανανεωμένων θαλάμων θερμικής επεξεργασίας. Η νέα σειρά θαλάμων ενσωμάτωσε καινοτόμες λύσεις για να δώσει...

Με επιστολή της προς τον Υπουργό κ. Ευάγγελο Αποστόλου η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών τον καλεί έστω και την ύστατη στιγμή να ξεσκεπάσει και να σταματήσει τον αθέμιτο...
Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση τόσο της ΠΟΚΚ όσο και του ΣΕΒΕΚ περί αποχώρησής τους από την ΕΔΟΚ ο πρόεδρος της κ. Ελευθέριος Γίτσας, μέσω ανοικτής επιστολής, τους απαντά στην απόφασή τους...
Η εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εμπορική δραστηριότητα συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου,...
Με την εκλογή νέας Διοίκησης ολοκληρώθηκαν στις 28/3/18 οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ. Πρόεδρος...

«Καθορισμός των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή των Κανονισμών 178/2002, 882/2004 και 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και των Εκτελεστικών Κανονισμών...
Η Διεύθυνση Ελέγχων Γάλακτος & Κρέατος ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr) δημιούργησε σελίδα στο facebook για την εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ με σκοπό να μπορούν οι επιχειρήσεις και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται...
Η ‘Ενωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες» θα πραγματοποιήσουν στις 18 Απριλίου τακτική Γενική Συνέλευση. Στο κάλεσμα προς τα μέλη αναφέρουν τα εξής:
Ομόφωνα το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε κατά τη Γ.Σ., που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, να μην κάνει καμία ενέργεια στην τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναγραφή προέλευσης...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr