Η εταιρεία ORTHOFEET είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Birkenstock Professional. Συνεργάζεται με βιομηχανίες τροφίμων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρεοπωλεία και εξειδικευμένα καταστήματα με εξοπλισμό και ρουχισμό επαγγελματιών. Τα στελέχη της έχουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση και προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υγιεινή του ποδός και για την σωστή επιλογή υποδήματος.
Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Rational, το SelfCookingCenter XS είναι o νικητής στα Γερμανικά Design Awards 2018 στην κατηγορία "Κουζίνα". Η διάσημη, διεθνής κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από την πρωτοποριακή δύναμη του combi-steamer και έδωσε το βραβείο στη Rational AG. Οι επαγγελματίες σεφ το έχουν αγαπήσει για τις δυνατότητές του και τη λειτουργία του και τώρα το SelfCookingCenter XS διακρίθηκε και ξεχώρισε και για την πολύ καλή εξωτερική του εμφάνιση. Η μικρή συσκευή υψηλής απόδοσης εντυπωσίασε τη διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων, που είπαν σχετικά: "Το SelfCookingCenter XS είναι μια πολύ μικρότερη έκδοση του μεγαλύτερου αδελφού του - αλλά με την ίδια δύναμη και απόδοση, ένα εξαιρετικό σχέδιο που επεκτείνει τις δυνατότητες σχεδιασμού κουζίνας". Για τον Peter Wiedemann, Τεχνικό Διευθυντή της Rational AG, αυτό ήταν μια μεγάλη αναγνώριση: " Έχουμε λάβει πολλά βραβεία για το υψηλό πρότυπο παραγωγής μας, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βραβευόμαστε για το design μας, το οποίο αντανακλά επίσης την καλή υποστήριξη της Busse Design".
Σε πλήρη ανακαίνιση της υπερσύγχρονης μονάδας επεξεργασίας κρέατος στο Περιστέρι προχώρησε η εταιρεία Ανδριόπουλος Market Κρεάτων. Η ACM προμήθευσε τα βιομηχανικά πλακίδια klinker καθώς και τα κατάλληλα, πιστοποιημένα υλικά για την κατασκευή δαπέδων υψηλής αντοχής και σύμφωνων με τους υγειονομικούς κανονισμούς λειτουργίας των βιομηχανικών χώρων ( HACCP).
Ο καλός σχεδιασμός δεν είναι τα πάντα. Ωστόσο, στην περίπτωση του DRY AGER, αποτελεί σημαντικό μέρος της επιτυχίας του. Ο θάλαμος ωρίμανσης, που κατασκευάστηκε στη Σουαβία της Γερμανίας είναι ένας από τους νικητές του δημοφιλούς Γερμανικού Βραβείου Σχεδιασμού 2018.
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η ωρίμανση ή καλύτερα το σίτεμα του κρέατος ήταν υπόθεση ολίγων ημερών από τη στιγμή της σφαγής του έως την ημέρα της κατανάλωσης του. Οι chef ανά τον κόσμο στη προσπάθειά τους για βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των πρώτων υλών, αναζητούσαν και αναζητούν διαρκώς νέους τρόπους για να ικανοποιήσουν τα γούστα των πελατών τους. Τελευταίως έχουν στραφεί στην τεχνική της ξηράς ωρίμανσης του βoδινού κρέατος.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, οι μέρες των χριστουγεννιάτικων εορτών θα καταφτάσουν πολύ γρήγορα. Οι βιτρίνες των κρεοπωλείων θα γεμίσουν νοστιμιές, προσωπικές συνταγές κάθε προνοητικού κρεοπώλη που αυξάνει την προστιθέμενη αξία της επιχείρησής του, προσφέροντας κάθε είδους λιχουδιά, όπως γαλοπούλα, αγριογούρουνο με πατάτες φούρνου, γκιούλμπασι χοιρινό κι ένα σωρό κρεατοσκευάσματα, διευκολύνοντας έτσι, καθέναν που θέλει να προσφέρει στους καλεσμένους του, ένα ξεχωριστό πιάτο εύκολα και γρήγορα, έτοιμο να ψηθεί σε συμβατικό φούρνο είτε σε φούρνο μικροκυμάτων.
H biztec είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία παραγωγής λογισμικού που προσφέρει ολοκληρωμένη λύση στις εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων και ειδικότερα στις βιομηχανίες, τα εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος και αλλαντοποιίες με το σύστημα Odysseus. Με στοχευόμενες συνεργασίες όπως Microsoft, Bizerba Hellas, Mobius κ.ά. βρίσκεται κοντά στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε εν συνεχεία να αναπτύσσει και να παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις. Έτσι, μετά τη συνεργασία με τη Bizerba Hellas και τις μοναδικές λύσεις στην παραγωγή με το Odysseus Stater, που προσφέρουν ιχνηλασιμότητα με αυτόματη συλλογή δεδομένων των προϊόντων μέσω βιομηχανικών τερματικών ζύγισης και on line επικοινωνία με ετικετέζες σε γραμμές παραγωγής, παρουσιάζει τη νέα της λύση στη διαχείριση ιχνηλασιμότητας “Odysseus Tablet”. Έχοντας ως γνώμονα τη διαρκή ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών των πελατών της και τις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς, η biztec ήρθε σε συμφωνία με πολυεθνική εταιρεία που την προμηθεύει με το windows 10 Rugged ip-67 tablet με ενσωματωμένο barcode scanner.
Η εταιρεία G. KARRAS Industrial Flooring από το 2000 παρέχει τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα στην κατασκευή δαπέδων υψηλής αντοχής σε ιδιώτες, επαγγελματίες και κατασκευαστικές εταιρείες καλύπτοντας τις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις ποιότητας των πελατών της.
Ο πάγκος που διαθέτει στην αγορά η εταιρεία ΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΒΕΕ προορίζεται για το παρασκευαστήριο κρεοπωλείου και είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, για στήσιμο γύρου ή donner Kebap και ζύγιση, κατάλληλο για 1 χρήστη.
Το cutter είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο παραγωγής αλλαντικών. Τα μυστικά του είναι πολλά και οι χρήστες του είναι ειδικευμένοι γνώστες-δημιουργοί γευστικών απολαύσεων.
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr