Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος, μίγματα γαλέτας με corn flakes και μίγματα γαλέτας διαφορετικών χρωμάτων, τα οποία προσδίδουν στο τελικό προϊόν εντυπωσιακή εμφάνιση και τραγανό αποτέλεσμα.
Η ΠΙΝΔΟΣ, γνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτή, δεν σταματά να αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα και κωδικούς, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γεύση και την ευκολία των καταναλωτών. Τα νέα, προψημένα, είναι μια πρόταση με τη γνωστή εγγύηση και ποιότητα της ΠΙΝΔΟΣ.
Η συνέπεια στην εξυπηρέτηση, η ποιότητα των προϊόντων και φυσικά η άριστη γνώση της αγοράς του ψητοπωλείου αλλά και των αναγκών της κάθε μικρής ή μεγαλύτερης επιχείρησης είναι οι αρχές εκείνες που 25 σχεδόν χρόνια τώρα οι πελάτες της επιχείρησης Σεραφείμ Ζαββός Α.Ε.Β.Ε. εμπιστεύονται και επιλέγουν. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να ξεχωρίσουν γευστικά, προσφέροντάς τους τα διάσημα και βραβευμένα προϊόντα Ζαββός, όπως τo μοναδικής συνταγής και μαεστρίας πασίγνωστο "γύρος μοσχάρι - ντονέρ", - που διατίθεται σε συσκευασίες των 5kg, 7kg, 10kg, 12kg, 15kg και 20kg αλλά και σε μεγαλύτερες συσκευασίες κατόπιν επιθυμίας του πελάτη - το φημισμένο κεμπάπ, τα εξαιρετικά μπιφτέκι και μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, την παραδοσιακή σεφταλιά και φυσικά τις νέες μοναδικές αφίξεις, όπως: το μπιφτέκι burger, το γεμιστό κεμπάπ με κρέμα τυριού και το κεμπάπ λαχανικών.
H Creta Farms καινοτομεί και πάλι και παρουσιάζει τη νέα της σειρά Εν Ελλάδι mini, το αλλαντικό στην πιο πρωτοποριακή και απολαυστική του διάσταση. Τα Εν Ελλάδι mini κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 8 ατομικών μερίδων σε τρείς αγαπημένες γεύσεις, πάριζα, ζαμπόν και γαλοπούλα, με την εγγύηση της μοναδικής συνταγής Εν Ελλάδι, που συνδυάζει εκλεκτό κρέας και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Και βεβαίως χωρίς γλουτένη.
H εταιρεία Βουλγαράκης Γεώργιος ΕΕ με διακριτικό τίτλο «Βόρας», αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, δημιούργησε το συσκευασμένο προϊόν «Μαγειρίτσα», μια παραδοσιακή πρόταση με άρωμα και γεύση Ελλάδας. Πρόκειται για καθαρισμένα, ζεματισμένα και ψιλοκομμένα αρνίσια εντόσθια εξαιρετικής ποιότητας.
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.
Δύο ξεχωριστά προϊόντα της διαθέτει στην αγορά και παρουσιάζει η εταιρεία Π. Μουλκιώτης Ε.Π.Ε. Πρόκειται για το ζαμπόν πρόβειο φούρνου και το λουκάνικο κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα Κρήτης. Πιο αναλυτικά το ζαμπόν πρόβειο φούρνου είναι ένας μοναδικά πρωτοποριακός κωδικός για τους λάτρεις του πρόβειου κρέατος. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό νωπό πρόβειο κρέας και μόνο από επιλεγμένα άπαχα κομμάτια μπουτιού θηλυκών ζώων. Μυρωδικά και βότανα αγκαλιάζουν το ζαμπόν πρόβειο ανεβάζοντας την αδρεναλίνη του γευσιγνώστη στα ύψη. Φουρνίζεται σε ειδικούς φούρνους και καπνίζεται φυσικά με ξύλα οξιάς. Ιδανικό για πράσινες σαλάτες σαν προσούτο, σάντουιτς, μπακέτες και ποικιλίες αλλαντικών. Διατίθεται σε άκοπο μπαστούνι περίπου 2 κιλών ή φέτες σε συσκευασία catering ή ραφιού.
Τα «Κοτόπουλα Άρτας» προσφέρουν στη διατροφική αλυσίδα του καταναλωτή και είναι ιδιαίτερα γευστικά. Υπερέχουν σε τρυφερότητα, δεν αφυδατώνονται με το μαγείρεμα και διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά της γεύσης τους. Παρακολουθώντας τις διατροφικές τάσεις στην Ελλάδα ο Α.Π.Σ.
Από τα φρέσκα ελληνικά κοτόπουλα του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» που εκτρέφονται στον ορεινό όγκο των Ιωαννίνων στην Ήπειρο, φτιάχνεται η Γιαννιώτικη Παραδοσιακή Κοτόπιτα. Παρασκευάζεται με βάση τη μοναδική χειροποίητη συνταγή που μόνο στην Ήπειρο ξέρουν να φτιάχνουν.
Η κανέλλα, μετά το πιπέρι, είναι το πιο δημοφιλές μπαχαρικό. Αυτό το εξωτικό ξυλάκι με την πικρή γεύση, αφήνει μια γλυκιά νότα στον ουρανίσκο, ενώ σε ταξιδεύει στα φημισμένα παζάρια της Ασίας και της Ανατολής. Εκτός όμως από τις γευστικές της ικανότητες, η κανέλλα παρουσιάζει και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες, καθώς περιέχει βιταμίνη Α, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, ενώ είναι γνωστή και για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της.
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το 25μελές Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ στα γραφεία του Συνδέσμου «’Αγιος Γεώργιος» στον Πειραιά.
Η ‘Ενωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας απέστειλε ενημερωτική επιστολή σχετικά με την Ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της U.E.C.B.V. που πραγματοποιήθηκε...
Κρέατα που κρίθηκαν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, συνολικού βάρους 75 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας...
Υπόθεση φοροδιαφυγής από εταιρείες εμπορίας κρεάτων η οποία συνδέεται και με παράνομες ελληνοποιήσεις κρεάτων αποκάλυψαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων ύστερα από έρευνα πολλών μηνών. Συγκεκριμένα,...

Στις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι η ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος (European Livestock and MeatTrades...
Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑ.Κ.Ο.Ε.), της 13ης Οκτωβρίου 2017 και της σχετικής δημοσιότητας που έτυχε, όπου παρουσιάζεται ότι το σύνολο σχεδόν...
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ''Α.Π.Σ.Ι. - Η ΠΙΝΔΟΣ'' και Αντιπρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε Ανδρέας Δημητρίου συμμετείχε σε συζήτηση που έγινε στο ''2ο Thessaloniki Summit...
Ο ΣΕΚ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης που ξεκίνησαν στις 17 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή και αναμένεται να κλιμακωθούν. Αναφέρει σε σχετικό...

Η 16η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής σε όλο τον κόσμο, έχει ως θέμα για το έτος 2017 "Αλλάζουμε το μέλλον για τη μετανάστευση πληθυσμών επενδύοντας στην επισιτιστική...
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα οι «Επαγγελματικές Προοπτικές στον Αγροδιατροφικό Τομέα» διοργανώνει στη Βέροια, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Σταθμών Τεχνικής...
Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η Γαλλική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (INTERBEV), υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο...
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΑΑΤ ««Διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων και άλλες διατάξεις».

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr