Εκπληκτικής και ξεχωριστής γεύσης είναι το Burger, που παρασκευάζει η εταιρεία ΚΑΣΙΔΗΣ απο 100% μοσχαρίσιο και μόνο κρέας νεαρής ηλικίας με μείγματα φυσικών μπαχαρικών και καρυκευμάτων. Από το 1885, με τη δημιουργία του πρώτου παραδοσιακού κρεοπωλείου στο Ζάρκο Τρικάλων, μέχρι και σήμερα το όνομα ΚΑΣΙΔΗΣ έχει ταυτιστεί με το εκλεκτό και ποιοτικό κρέας. Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση, η εταιρεία εξελίχθηκε σήμερα σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος με έδρα τον Τύρναβο Λάρισας που πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Με αδιάλειπτη λειτουργία 55 ετών η οικογενειακή επιχείρηση ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κοτόπουλων. Έχοντας πια αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας συνεχίζει δυναμικά την λειτουργίας της με όραμα και προοπτική να παράγει κοτόπουλα ύψιστης ποιότητας χρησιμοποιώντας στην εκτροφή τους μόνο φυτικές τροφές ,όπως και ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης ενώ παράλληλα τηρεί αυστηρά όλους τους κτηνιατρικούς κανονισμούς προσφέροντας έτσι στο ευρύ καταναλωτικό κοινό κοτόπουλα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Η εταιρεία ΜΩΡΑΪΤΗ διαθέτει σύγχρονες πτηνοτροφικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων της Αττικής και ιδιόκτητο πτηνοσφαγείο, (ISO 22:000) δημιουργώντας έτσι καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής νωπού και κατεψυγμένου κοτόπουλου έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο των προϊόντων της από την παραγωγή έως και την τελική διάθεση στον καταναλωτή.
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος, μίγματα γαλέτας με corn flakes και μίγματα γαλέτας διαφορετικών χρωμάτων, τα οποία προσδίδουν στο τελικό προϊόν εντυπωσιακή εμφάνιση και τραγανό αποτέλεσμα.
Η ΠΙΝΔΟΣ, γνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτή, δεν σταματά να αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα και κωδικούς, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γεύση και την ευκολία των καταναλωτών. Τα νέα, προψημένα, είναι μια πρόταση με τη γνωστή εγγύηση και ποιότητα της ΠΙΝΔΟΣ.
Η συνέπεια στην εξυπηρέτηση, η ποιότητα των προϊόντων και φυσικά η άριστη γνώση της αγοράς του ψητοπωλείου αλλά και των αναγκών της κάθε μικρής ή μεγαλύτερης επιχείρησης είναι οι αρχές εκείνες που 25 σχεδόν χρόνια τώρα οι πελάτες της επιχείρησης Σεραφείμ Ζαββός Α.Ε.Β.Ε. εμπιστεύονται και επιλέγουν. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να ξεχωρίσουν γευστικά, προσφέροντάς τους τα διάσημα και βραβευμένα προϊόντα Ζαββός, όπως τo μοναδικής συνταγής και μαεστρίας πασίγνωστο "γύρος μοσχάρι - ντονέρ", - που διατίθεται σε συσκευασίες των 5kg, 7kg, 10kg, 12kg, 15kg και 20kg αλλά και σε μεγαλύτερες συσκευασίες κατόπιν επιθυμίας του πελάτη - το φημισμένο κεμπάπ, τα εξαιρετικά μπιφτέκι και μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, την παραδοσιακή σεφταλιά και φυσικά τις νέες μοναδικές αφίξεις, όπως: το μπιφτέκι burger, το γεμιστό κεμπάπ με κρέμα τυριού και το κεμπάπ λαχανικών.
Ένας νέος άνεμος ελευθερίας φυσάει στα αλλαντικά! Έρχεται από την οροσειρά της Πίνδου και έχει την υπογραφή του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό τη νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο, 100% φρέσκο, χωρίς γλουτένη και χωρίς καμία απολύτως πρόσμειξη με άλλα κρέατα.
Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο «χρυσός κόκορας» εκτρέφεται στις ιδιόκτητες φάρμες Αμβροσιάδη στην Πιερία, με τα φυσικά προϊόντα της μάνας γης. Πρόκειται για μια εκτροφή με ειδική διατροφή βασισμένη στο καλαμπόκι και στα αρωματικά φυτά: θυμάρι, ρίγανη, γλυκάνισο και κανέλα.
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.
Δύο ξεχωριστά προϊόντα της διαθέτει στην αγορά και παρουσιάζει η εταιρεία Π. Μουλκιώτης Ε.Π.Ε. Πρόκειται για το ζαμπόν πρόβειο φούρνου και το λουκάνικο κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα Κρήτης. Πιο αναλυτικά το ζαμπόν πρόβειο φούρνου είναι ένας μοναδικά πρωτοποριακός κωδικός για τους λάτρεις του πρόβειου κρέατος. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό νωπό πρόβειο κρέας και μόνο από επιλεγμένα άπαχα κομμάτια μπουτιού θηλυκών ζώων. Μυρωδικά και βότανα αγκαλιάζουν το ζαμπόν πρόβειο ανεβάζοντας την αδρεναλίνη του γευσιγνώστη στα ύψη. Φουρνίζεται σε ειδικούς φούρνους και καπνίζεται φυσικά με ξύλα οξιάς. Ιδανικό για πράσινες σαλάτες σαν προσούτο, σάντουιτς, μπακέτες και ποικιλίες αλλαντικών. Διατίθεται σε άκοπο μπαστούνι περίπου 2 κιλών ή φέτες σε συσκευασία catering ή ραφιού.
Τα «Κοτόπουλα Άρτας» προσφέρουν στη διατροφική αλυσίδα του καταναλωτή και είναι ιδιαίτερα γευστικά. Υπερέχουν σε τρυφερότητα, δεν αφυδατώνονται με το μαγείρεμα και διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά της γεύσης τους. Παρακολουθώντας τις διατροφικές τάσεις στην Ελλάδα ο Α.Π.Σ.
«Ο κλάδος της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας αντιπροσωπεύει τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων προς όφελος του καταναλωτή»
Η εταιρεία ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατασκευάζει εξ ολοκλήρου και διαθέτει στην αγορά τον ανοξείδωτο αυτόματο θάλαμο με ανοξείδωτες αντιστάσεις για ψήσιμο ή βράσιμο κρέατος και τροφίμων. Είναι μονοβάγονος...
Με αδιάλειπτη λειτουργία 55 ετών η οικογενειακή επιχείρηση ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κοτόπουλων. Έχοντας πια αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας...
Η ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ πιστή στις αρχές της για συνεχή εξέλιξη διαθέτει πλέον μια πλήρη σειρά ανανεωμένων θαλάμων θερμικής επεξεργασίας. Η νέα σειρά θαλάμων ενσωμάτωσε καινοτόμες λύσεις για να δώσει...

Με επιστολή της προς τον Υπουργό κ. Ευάγγελο Αποστόλου η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών τον καλεί έστω και την ύστατη στιγμή να ξεσκεπάσει και να σταματήσει τον αθέμιτο...
Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση τόσο της ΠΟΚΚ όσο και του ΣΕΒΕΚ περί αποχώρησής τους από την ΕΔΟΚ ο πρόεδρος της κ. Ελευθέριος Γίτσας, μέσω ανοικτής επιστολής, τους απαντά στην απόφασή τους...
Η εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εμπορική δραστηριότητα συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου,...
Με την εκλογή νέας Διοίκησης ολοκληρώθηκαν στις 28/3/18 οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ. Πρόεδρος...

«Καθορισμός των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή των Κανονισμών 178/2002, 882/2004 και 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και των Εκτελεστικών Κανονισμών...
Η Διεύθυνση Ελέγχων Γάλακτος & Κρέατος ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr) δημιούργησε σελίδα στο facebook για την εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ με σκοπό να μπορούν οι επιχειρήσεις και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται...
Η ‘Ενωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες» θα πραγματοποιήσουν στις 18 Απριλίου τακτική Γενική Συνέλευση. Στο κάλεσμα προς τα μέλη αναφέρουν τα εξής:
Ομόφωνα το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε κατά τη Γ.Σ., που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, να μην κάνει καμία ενέργεια στην τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναγραφή προέλευσης...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr