Το SelfCookingCenter XS της Rational βραβεύτηκε στα Γερμανικά Design Awards 2018

Το SelfCookingCenter XS της Rational βραβεύτηκε στα Γερμανικά Design Awards 2018

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Rational, το SelfCookingCenter XS είναι o νικητής στα  Γερμανικά Design Awards 2018 στην κατηγορία "Κουζίνα". Η διάσημη, διεθνής κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από την πρωτοποριακή δύναμη του combi-steamer και έδωσε το βραβείο στη Rational AG. Οι επαγγελματίες σεφ το έχουν αγαπήσει για τις δυνατότητές του και τη λειτουργία του και τώρα το SelfCookingCenter XS διακρίθηκε και ξεχώρισε και για την πολύ καλή εξωτερική του εμφάνιση. Η μικρή συσκευή υψηλής απόδοσης εντυπωσίασε τη διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων, που είπαν σχετικά: "Το SelfCookingCenter XS είναι μια πολύ μικρότερη έκδοση του μεγαλύτερου αδελφού του - αλλά με την ίδια δύναμη και απόδοση, ένα εξαιρετικό σχέδιο που επεκτείνει τις δυνατότητες σχεδιασμού κουζίνας". Για τον Peter Wiedemann, Τεχνικό Διευθυντή της Rational AG, αυτό ήταν μια μεγάλη αναγνώριση: " Έχουμε λάβει πολλά βραβεία για το υψηλό πρότυπο παραγωγής μας, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βραβευόμαστε για το design μας, το οποίο αντανακλά επίσης την καλή υποστήριξη της Busse Design".

Το SelfCookingCenter XS μπορεί να είναι η μικρότερη μονάδα στην οικογένεια Rational, με βάθος 55,5 cm και πλάτος 65,5 cm, αλλά είναι ίσως ίσο με τα μεγάλα αδέλφια της από πλευράς απόδοσης, νοημοσύνης και αποτελεσματικότητας. Η μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο σημαίνει επίσης ότι οι σεφ δεν χρειάζεται να συμβιβάζουν τα αποτελέσματα μαγειρέματος, την ποιότητα και την ευελιξία.

Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού απονέμεται κάθε χρόνο από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού και τιμά τα καινοτόμα προϊόντα και έργα, τους κατασκευαστές και τους σχεδιαστές τους. Μετά από μια αυστηρή προεπιλογή περίπου 2.000 υποψηφίων, το SelfCookingCenter XS ορίστηκε και τελικά ονομάστηκε νικητής στην κατηγορία "Κουζίνα".

Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη στις 9 Φεβρουαρίου 2018, όταν το Συμβούλιο Σχεδιασμού θα διοργανώσει επίσης έκθεση προβολής των βραβευμένων προϊόντων και εκδήλωση για την παρουσίαση των νικητών.

RATIONAL International AG

Site: www.rational-online.com

 

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Βιομηχανία
 
 
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr