Οι νομοθεσίες, οι απαιτήσεις αδειοδότησης και όλες οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο, στην Αθήνα, στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο και στην Αθήνα.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Η εταιρεία o.mind creatives και το περιοδικό MEAT PLACE διοργανώνουν το 2ο MEAT PLACE TOUR 2016 με κεντρικό θέμα «Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση». Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη, 30 Μαρτίου στη Χαλκίδα. Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα) στις 17.00 μ.μ. με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας και με την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 10.00 π.μ. με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».
Το 2ο MEAT PLACE TOUR ξεκινά. Πρώτος σταθμός θα είναι η Χαλκίδα και η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, ΤΚ 34100, Χαλκίδα).
Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 54 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου η 8η ημερίδα του MEAT PLACE TOUR (ώρα προσέλευσης 5:00 μ.μ.).
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Στην πόλη της Ξάνθης, την Κυριακή 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 3η κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα του MEAT PLACE TOUR 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hotel Z Palace, που βρίσκεται επί της οδού Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη. (ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.)
«Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση» είναι ο κεντρικός τίτλος του 2ου MEAT PLACE TOUR 2016, που διοργανώνει η o.mind creatives και το περιοδικό MEAT PLACE. Η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Πάτρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 10.00 π.μ. με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».
Ένα χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ γεύσεων και ξεχωριστών χάπενινγκ, θα πραγματοποιηθεί από 29 Νοεμβρίου μέχρι 1η Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace, δίπλα στο εμπορικό κέντρο Avenue.
Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 η ‘’Ι.Κ.Ε’’ εγκαινίασε νέα πτέρυγα στις εγκαταστάσεις της και νέα εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ» με σκοπό να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της και να απευθυνθεί...
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), στο πλαίσιο του Κανονισμού 1144/2014 για την προώθηση αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά ή/και σε τρίτες χώρες, υπέβαλε...
Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο τόσο της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών όσο και της αυθεντικότητας των Ελληνικών τροφίμων, εντείνει τους σχετικούς ελέγχους, σε συνεργασία και με το Υπουργείο...
«Με κοινή πρωτοβουλία ΠΕΚ και ΣΕΚ συνδιοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της τεράστιας...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr