Οι νομοθεσίες, οι απαιτήσεις αδειοδότησης και όλες οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο, στην Αθήνα, στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο και στην Αθήνα.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Η εταιρεία o.mind creatives και το περιοδικό MEAT PLACE διοργανώνουν το 2ο MEAT PLACE TOUR 2016 με κεντρικό θέμα «Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση». Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη, 30 Μαρτίου στη Χαλκίδα. Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα) στις 17.00 μ.μ. με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας και με την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 10.00 π.μ. με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».
Το 2ο MEAT PLACE TOUR ξεκινά. Πρώτος σταθμός θα είναι η Χαλκίδα και η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, ΤΚ 34100, Χαλκίδα).
Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 54 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου η 8η ημερίδα του MEAT PLACE TOUR (ώρα προσέλευσης 5:00 μ.μ.).
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Στην πόλη της Ξάνθης, την Κυριακή 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 3η κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα του MEAT PLACE TOUR 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hotel Z Palace, που βρίσκεται επί της οδού Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη. (ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.)
«Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση» είναι ο κεντρικός τίτλος του 2ου MEAT PLACE TOUR 2016, που διοργανώνει η o.mind creatives και το περιοδικό MEAT PLACE. Η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Πάτρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 10.00 π.μ. με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».
Ένα χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ γεύσεων και ξεχωριστών χάπενινγκ, θα πραγματοποιηθεί από 29 Νοεμβρίου μέχρι 1η Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace, δίπλα στο εμπορικό κέντρο Avenue.
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το 25μελές Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ στα γραφεία του Συνδέσμου «’Αγιος Γεώργιος» στον Πειραιά.
Η ‘Ενωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας απέστειλε ενημερωτική επιστολή σχετικά με την Ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της U.E.C.B.V. που πραγματοποιήθηκε...
Κρέατα που κρίθηκαν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, συνολικού βάρους 75 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας...
Υπόθεση φοροδιαφυγής από εταιρείες εμπορίας κρεάτων η οποία συνδέεται και με παράνομες ελληνοποιήσεις κρεάτων αποκάλυψαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων ύστερα από έρευνα πολλών μηνών. Συγκεκριμένα,...

Στις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι η ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπορίου Ζώντων Ζώων και Κρέατος (European Livestock and MeatTrades...
Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑ.Κ.Ο.Ε.), της 13ης Οκτωβρίου 2017 και της σχετικής δημοσιότητας που έτυχε, όπου παρουσιάζεται ότι το σύνολο σχεδόν...
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ''Α.Π.Σ.Ι. - Η ΠΙΝΔΟΣ'' και Αντιπρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε Ανδρέας Δημητρίου συμμετείχε σε συζήτηση που έγινε στο ''2ο Thessaloniki Summit...
Ο ΣΕΚ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης που ξεκίνησαν στις 17 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή και αναμένεται να κλιμακωθούν. Αναφέρει σε σχετικό...

Η 16η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής σε όλο τον κόσμο, έχει ως θέμα για το έτος 2017 "Αλλάζουμε το μέλλον για τη μετανάστευση πληθυσμών επενδύοντας στην επισιτιστική...
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα οι «Επαγγελματικές Προοπτικές στον Αγροδιατροφικό Τομέα» διοργανώνει στη Βέροια, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Σταθμών Τεχνικής...
Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η Γαλλική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (INTERBEV), υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο...
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΑΑΤ ««Διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων και άλλες διατάξεις».

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr