Οι νομοθεσίες, οι απαιτήσεις αδειοδότησης και όλες οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο, στην Αθήνα, στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο και στην Αθήνα.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Η εταιρεία o.mind creatives και το περιοδικό MEAT PLACE διοργανώνουν το 2ο MEAT PLACE TOUR 2016 με κεντρικό θέμα «Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση». Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη, 30 Μαρτίου στη Χαλκίδα. Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα) στις 17.00 μ.μ. με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας και με την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 10.00 π.μ. με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».
Το 2ο MEAT PLACE TOUR ξεκινά. Πρώτος σταθμός θα είναι η Χαλκίδα και η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Διεύθυνση: Λ. Χαϊνά 93, ΤΚ 34100, Χαλκίδα).
Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 54 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου η 8η ημερίδα του MEAT PLACE TOUR (ώρα προσέλευσης 5:00 μ.μ.).
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Στην πόλη της Ξάνθης, την Κυριακή 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 3η κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα του MEAT PLACE TOUR 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hotel Z Palace, που βρίσκεται επί της οδού Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη. (ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.)
«Ελληνική αγορά κρέατος. Οι νέες τάσεις στην παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση, κατανάλωση» είναι ο κεντρικός τίτλος του 2ου MEAT PLACE TOUR 2016, που διοργανώνει η o.mind creatives και το περιοδικό MEAT PLACE. Η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου στην Πάτρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 10.00 π.μ. με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρεοπωλών Πατρών «Οι Ταξιάρχες».
Ένα χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ γεύσεων και ξεχωριστών χάπενινγκ, θα πραγματοποιηθεί από 29 Νοεμβρίου μέχρι 1η Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace, δίπλα στο εμπορικό κέντρο Avenue.
Η διοίκηση του ΣΕΒΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος διετέλεσε για 10 χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου και το 2004, εκτιμώντας την πολύχρονη...
Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διενέργεια του 32ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-6 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο...
Η Bayer Ελλάς αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα της χώρας καθώς μέρος του κόστους φοίτησης...
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΄Ενωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες...

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας. Η NIKAS ιδρύθηκε το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν...
Με τη νέα υπουργική απόφαση υπ΄αριθμό 91354 (ΦΕΚ Β’ 2983/30-8-2017), κατ΄εξουσιοδότηση του ν. 4177/13, ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της ορθής πληροφόρησης των καταναλωτών και των υποχρεώσεων...
Τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, γενικότερα για τη συμβολή του στην επικείμενη ενεργοποίηση (από 20 Σεπτεμβρίου) του εξωδικαστικού μηχανισμού που παρέχει...
Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Δανίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα ηθικό πρόβλημα». Η κυβέρνηση της Δανίας...

Τις προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής κτηνοτροφίας παραθέτει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ μέσω επιστολής της προς τον Υπουργό Αγροτικής...
Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας...
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος,...
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr