Διενέργεια διαγωνισμού για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών

Διενέργεια διαγωνισμού για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών

Η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών προκηρύσσει την, με απευθείας διαπραγμάτευση, ανάθεση εκτέλεσης εργασιών κοπής - τυποποίησης κρέατος σφάγιων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της. Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές από τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Παιωνίου 25), μέχρι την Δευτέρα 14η Μαίου 2018, και ώρα 10:00 π.μ..

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διαγωνισμού αναφέρει τα εξής:

ΘΕΜΑ: Διενέργεια διαγωνισμού με απευθείας διαπραγματεύσεις ανάθεσης εκτέλεσης εργασιών κοπής - τυποποίησης κρέατος σφάγιων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ανακοινώνουμε ότι, μετά την, με αριθμ. Πρωτ. 1090/57987/ 20-04-2018, Απόφαση της Δ/νσης Προμηθειών Διαχείρισης Υλικού και Υποδομών

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

την, με απευθείας διαπραγμάτευση, ανάθεση εκτέλεσης εργασιών κοπής - τυποποίησης κρέατος σφάγιων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών, προϋπολογισθείσας δαπάνης 7.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α..

Προσφορές γίνονται δεκτές από τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Παιωνίου 25), μέχρι την Δευτέρα 14η Μαίου 2018, και ώρα 10:00 π.μ..

Πληροφορίες και αντίγραφο τεχνικών προδιαγραφών δίνονται από τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών (Σ.Ε.Κ.Α.). Οι τεχνικές προδιαγραφές επισυνάπτονται επίσης στο παρόν έγγραφο.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγ. Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλούνται, όπως την αναρτήσουν στο σχετικό πίνακα ανακοινώσεών τους.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ της ΣΧΟΛΗΣ

ΜΠΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

Πίνακας Αποδεκτών :

1. Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων

Ξενοφώντος 5 Τ.Κ. 10557 Αθήνα

2. Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Ακαδημίας 7 Τ.Κ. 10671 Αθήνα

3. Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Μητροπόλεως 12-14 Τ.Κ. 10563 Αθήνα (Για τη Δημοσίευση στα Οικονομικά Χρονικά)

4. Γενική Συνομοσπονδία Επαγγ. Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας

Καποδιστρίου 24 Τ.Κ. 106 82 Αθήνα

5. Π.Ο.Κ.Κ.

Μενάνδρου 54 Αθήνα, Τ.Κ. 104 31

6. Σύλλογος Κρεοπωλών Πειραιά

Γούναρη 21-23 Πειραιάς. Τ.Κ. 181 31

7. Σύλλογος Κρεοπωλών Αθήνας

Αγ. Κωνσταντίνου 6 Ομόνοια, Τ.Κ. 104 31

8. Μέλη μόνιμης επιτροπής

Κατέρης Βασίλειος, Ασπρουλάκης Μερκούριος, Πλέσσα Αγγελική

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡAΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΦΑΓΙΩΝ

1. Περιγραφή

Παροχή σφάγιων στη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών (Σ.Ε.Κ.Α) τα οποία θα τεμαχιστούν για τις ανάγκες εκπαίδευσης ( κοπή, αποστέωση, παρουσίαση), τα οποία εν συνεχεία θα επιστραφούν, με απομείωση ( φύρα ) και μείωση της εμπορικής τους αξίας.

2. Είδος

Α. Σφάγια βοοειδών

Β. Σφάγια χοίρων

3. Τεχνικά χαρακτηριστικά:

- Τα σφάγια βοοειδών πρέπει να είναι ποιότητας ΑU2 με βάρος τεταρτημορίου 70-90 Kgr.

- Τα σφάγια χοίρων θα είναι σε μισάδια ( ημιμόρια) μαδητού τύπου, ποιότητας S, Ε και U και βάρους 70-90 Kgr.

- Τα σφάγια βοοειδών δεν πρέπει να έχουν σφαγεί πάνω από δέκα ( 10) ημέρες, και τα σφάγια των χοίρων πάνω από πέντε (5)ημέρες.

4. Παράδοση –Χρόνος –Τόπος

Ο προμηθευτής πρέπει να εξασφαλίζει τη μεταφορά φόρτωση-εκφόρτωση και τοποθέτηση των σφάγιων στον ψυκτικό θάλαμο της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών (Παιωνίου 25, Πλατεία Βικτωρίας) σε ποσότητα μέχρι τεσσάρων (4) τεταρτημορίων βοοειδών την ημέρα για είκοσι (20) συνεχείς εργάσιμες ημέρες ανά εκπαιδευτικό κύκλο.

Η παράδοση των σφάγιων θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σύμφωνα με τις ανάγκες της εκπαίδευσης.

Η επιστροφή των τεμαχισμένων σφάγιων θα γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας και η φόρτωση, εκφόρτωση και μεταφορά τους θα γίνεται με ευθύνη του προμηθευτή.

Ο προμηθευτής οφείλει να εξασφαλίζει τελάρα-σακούλες-σχοινιά και τσιγκέλια για τη μεταφορά των τεμαχισμένων σφάγιων.

5. Κριτήριο αξιολόγησης των προσφορών

Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή για σφάγια βοοειδών, δεδομένου ότι ο κύριος όγκος της εκπαίδευσης αφορά στα βοοειδή.

6. Αξία - Δαπάνη

Η δαπάνη θα βαρύνει το Ταμείο Γεωργίας Κτηνοτροφίας, Κ.Α. 0899, προϋπολογισθείσα δαπάνη κατ’ ανώτατο ύψος 7.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

 

 

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
«Με κοινή πρωτοβουλία ΠΕΚ και ΣΕΚ συνδιοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της τεράστιας...
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) συνεπής στις δεσμεύσεις προς τον συνάδελφο κρεοπώλη, με ομόφωνη απόφαση των πρωτοβάθμιων σωματείων – μελών της αποφάσισε την κατάθεση...
Δυναμικά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η διοργάνωση της εξειδικευμένης κλαδικής έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 που πλέον έχει διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της εντάσσοντας στο δυναμικό...
Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης της παγκόσµιας καµπάνιας “Love Your Local Market” 2018, που φιλοξενεί ο Οργανισµός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του Πρωτόκολλου Συνεργασίας...

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστό wine restaurant στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάστηκε η νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο, 100% φρέσκο, χωρίς γλουτένη και χωρίς καμία απολύτως...
Στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Επιστημονικό Συνεδρίο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου 2018. Στη σχετική ανακοίνωση και στο κάλεσμα προς τα μέλη της η διοίκηση...
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η Παγκύπρια Διημερίδα Χοιροτροφίας, που συνδιοργάνωσαν οι 10 Κυπριακές εταιρείες VITATRACE NUTRITION, TOPIGS NORSVIN HELLAS, ACTIVET, AGROMEDICA, VETTAKY, PREMIER...
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Ημερίδα των Βαλκανικών χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3/5/2018 στο Ξενοδοχείο Sani beach στη Σάνη της Χαλκιδικής. Η 1η ημερίδα των Βαλκανικών χωρών,...

Το νέο της κατάστημα εγκαινιάζει η ΑΓΝΟMARKET MEAT. Πρόκειται για το 5ο κατά σειρά και βρίσκεται στο Περιστέρι, επί της Θηβών 80. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μαϊου στις 19.00.
Η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών προκηρύσσει την, με απευθείας διαπραγμάτευση, ανάθεση εκτέλεσης εργασιών κοπής - τυποποίησης κρέατος σφάγιων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της. Οι προσφορές...
Δυναμικά ξεκινά το δεύτερο έτος του Προγράμματος Meet the Lamb με τη διενέργεια της πρώτης μεγάλης δράσης που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ταυτόχρονα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα,...
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/4/2018 στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) συνάντηση αντιπροσωπείας στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Πεβερέτος Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr