Δυναμική η παρουσία των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στην 82η Δ.Ε.Θ.

Δυναμική η παρουσία των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στην 82η Δ.Ε.Θ.

Έτοιμο για τη συμμετοχή του στην 82η ΔΕΘ είναι το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης. Όπως κάθε χρόνο θα έχει και φέτος δυναμική παρουσία στην έκθεση και στο περίπτερό του θα υποδεχτεί τα μέλη του και τους καταναλωτές για να συζητήσει μαζί τους όλα όσα αφορούν τον κλάδο του κρέατος.

Στη σχετική ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει τα εξής:

«Το σωματείο κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία του για ακόμη μια φορά στην 82η Δ.Ε.Θ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η θέση μας στο περίπτερο 8 στο stand 10 θα σηματοδοτήσει τη δυναμική μας παρουσία.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκθέσεως στον χώρο του περιπτέρου 8 θα βρίσκεται το σωματείο μας, ώστε με προθυμία να ενημερώσει – εξυπηρετήσει όλα τα μέλη του, αλλά και τους καταναλωτές – επισκέπτες σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον κλάδο μας.

Εκδήλωση κοπής κρέατος και δημιουργίας παρασκευασμάτων

Επιπροσθέτως το σωματείο κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης την τελευταία μέρα της έκθεσης Κυριακή 17/09/17 και ώρα 17:00 – 19:00 μ.μ. διοργανώνει μια εκδήλωση – παρουσίαση – ενημέρωση κοπής κρεάτων και δημιουργίας

παρασκευασμάτων. Ένα event όπου θα ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό για την διατροφική αξία του κρέατος, την μαγειρική αξιοποίηση των διαφόρων τεμαχίων, το σωστό τρόπο συντήρησης, την αποφυγή μικροβιακού φορτίου καθώς επίσης και την ποιοτική ταξινόμηση των κρεάτων. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα της γευσιγνωσίας.

Κλείνοντας το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης ως πρωτοβάθμιο

συνδικαλιστικό όργανο θα ήθελε να ευχαριστήσει την Π.Ο.Κ.Κ και την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε για την στήριξη τους, το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που παρείχε κάθε είδους βοήθεια και υποστήριξη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσής μας που παρόλο την οικονομική δυσχέρεια συνεχίζουν να μας στηρίζουν σε όλες τις προσπάθειες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη μας που με την συνδρομή τους ενισχύουν τον αγώνα του σωματείου και το βοηθούν να πετύχει τους σκοπούς του».

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Σ.Κ.Ν.Θ

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Η διοίκηση του ΣΕΒΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος διετέλεσε για 10 χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου και το 2004, εκτιμώντας την πολύχρονη...
Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διενέργεια του 32ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-6 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο...
Η Bayer Ελλάς αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα της χώρας καθώς μέρος του κόστους φοίτησης...
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΄Ενωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες...

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας. Η NIKAS ιδρύθηκε το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν...
Με τη νέα υπουργική απόφαση υπ΄αριθμό 91354 (ΦΕΚ Β’ 2983/30-8-2017), κατ΄εξουσιοδότηση του ν. 4177/13, ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της ορθής πληροφόρησης των καταναλωτών και των υποχρεώσεων...
Τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, γενικότερα για τη συμβολή του στην επικείμενη ενεργοποίηση (από 20 Σεπτεμβρίου) του εξωδικαστικού μηχανισμού που παρέχει...
Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Δανίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα ηθικό πρόβλημα». Η κυβέρνηση της Δανίας...

Τις προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής κτηνοτροφίας παραθέτει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ μέσω επιστολής της προς τον Υπουργό Αγροτικής...
Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας...
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος,...
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr