Στη διεθνή έκθεση “IFFA”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου 2016 στη Φρανκφούρτη, θα είναι παρούσα η εταιρεία ΜΕΣΤ ΕΠΕ μέσω των εκπροσώπων της, στα περίπτερα των αποκλειστικά συνεργαζόμενων με αυτήν εργοστασίων επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος, όπως οι εταιρείες:
Καθήκοντα Group Head of Human Resources ανέλαβε ο κ. Κώστας Βαβαρούτας στον Όμιλο Creta Farms από τις 15 Φεβρουαρίου 2016. Ο κ. Βαβαρούτας διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως η Royal Bank of Scotland, όπου απασχολήθηκε τα τελευταία 3 χρόνια ως Head of Human Resources και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ελλάδος. Προηγουμένως είχε διατελέσει Human Resources & Administration Director της Χρυσός Οδηγός Α.Ε., Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Proton Τράπεζας (πρώην Ωμέγα) και Επικεφαλής του Τομέα Στελέχωσης & Εκπαίδευσης της Τράπεζας Κύπρου.
Την μακροχρόνια και άψογη συνεργασία της Provil με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας, ήρθε να επιβεβαιώσει η βράβευση του προέδρου της εταιρείας κ. Χρήστου Βογιάννου από τον πρόεδρο της Λέσχης κ. Γεώργιο Μαστροδημήτρη, σε μια λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace Hotel, στις 19 Ιανουαρίου 2015. Αφορμή της βράβευσης αυτής στάθηκε η πολύχρονη υποστήριξη του προέδρου της Provil στο chef club Βορείου Ελλάδος.
Με τη συμμετοχή 1.000 και πλέον ατόμων πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού και το Αφιέρωμα στο Ευρύ Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στην αίθουσα «Τερψιχόρη Α» του Ξενοδοχείου “Hilton”.
Η νεοσύστατη εταιρεία Nasis Frost Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε με σκοπό την εμπορία ψυκτικών μηχανημάτων, ψυγείων – καταψυκτών, ψυκτικών θαλάμων και κλιματισμού. Διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών και βιομηχανικών ψυκτικών θαλάμων όλων των τύπων και διαστάσεων πλήρως εξοπλισμένων, σε επιχειρήσεις όπως: super / mini market, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης: καφετέριες, τυποποιημένο φαγητό, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες catering, βιοτεχνίες – βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων (π.χ. κρεοπωλεία, τυροκομεία, ιχθυοπωλεία), σε παντός τύπου ψυγείων, φορτηγών αυτοκινήτων, σκαφών, πλοίων κ.α.
Προ ημερών η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. παρέδωσε άλλη μία χειροκίνητη θερμοσυγκολλητική συσκευαστική μηχανή για περιέκτη (tray - sealing) του οίκου J – PACK, για τη συσκευασία νωπών κρεάτων. Η μηχανή αυτή απευθύνεται και στο χώρο του νωπού κόκκινου κρέατος, αφού εκτός από μία απλή συγκόλληση μπορεί να πραγματοποιήσει και προσθήκη αδρανούς αερίου ή μείγμα αυτών. Το προϊόν βρίσκει εφαρμογή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στα γειτονικά κρεοπωλεία. Η εύκολη και γρήγορη αλλαγή καλουπιού είναι το ατού για την ελληνική αγορά.
Η εταιρεία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο J - Pack στον τομέα των θερμοσυγκολλητικών tray - sealing μηχανών, που είναι κατάλληλες για να συγκολλήσουν όλα τα είδη περιέκτη. Απευθύνεται και στο χώρο του νωπού κόκκινου κρέατος, αφού εκτός από μία απλή συγκόλληση μπορεί να πραγματοποιήσει και προσθήκη αδρανούς αερίου ή μείγμα αυτών.
Η αγάπη για τα κρητικά παραδοσιακά αλλαντικά και την υγιεινή διατροφή, οδήγησε την Φάρμα Αλεξανδράκη στη δημιουργία δύο νέων προϊόντων με βάση το κουνέλι που διακρίνονται για την νοστιμιά και την θρεπτική τους αξία, ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.
Τρία νέα καταστήματα εξόπλισε η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ. Πρόκειται για το κρεοπωλείο ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, που βρίσκεται στον Πειραιά, για το κρεοπωλείο ΝΟΥΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στο Μαρούσι και το κρεοπωλείο ΣΠΑΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ στη Νέα Ερυθραία.
Νέα εποχή ξεκινά για την εταιρεία Μωραΐτη Υιοί Ο.Ε. Με ανανεωμένο, δυναμικό λογότυπο αλλά και πολλά νέα προϊόντα ανανεώνει τη σχέση της με τους καταναλωτές και τους ανταμείβει για την εμπιστοσύνη τους.
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr