H MULTIVAC ΕΛΛΑΣ πρωτοπόρος στον τομέα της συσκευασίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, ανακοινώνει την άμεση συνεργασία της με την εταιρεία Heinrich Frey Maschinenbau GmbH, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της επεξεργασίας και μορφοποίησης προϊόντων υψηλής ποιότητας με χρήση γεμιστικών μηχανών και μηχανών μορφοποίησης για τη βιομηχανία κρέατος και αλλαντικών.
Προ ημερών η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. παρέδωσε άλλη μία χειροκίνητη θερμοσυγκολλητική συσκευαστική μηχανή για περιέκτη (tray - sealing) του οίκου J – PACK, για τη συσκευασία νωπών κρεάτων. Η μηχανή αυτή απευθύνεται και στο χώρο του νωπού κόκκινου κρέατος, αφού εκτός από μία απλή συγκόλληση μπορεί να πραγματοποιήσει και προσθήκη αδρανούς αερίου ή μείγμα αυτών. Το προϊόν βρίσκει εφαρμογή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στα γειτονικά κρεοπωλεία. Η εύκολη και γρήγορη αλλαγή καλουπιού είναι το ατού για την ελληνική αγορά.
Η εταιρεία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο J - Pack στον τομέα των θερμοσυγκολλητικών tray - sealing μηχανών, που είναι κατάλληλες για να συγκολλήσουν όλα τα είδη περιέκτη. Απευθύνεται και στο χώρο του νωπού κόκκινου κρέατος, αφού εκτός από μία απλή συγκόλληση μπορεί να πραγματοποιήσει και προσθήκη αδρανούς αερίου ή μείγμα αυτών.
Η αγάπη για τα κρητικά παραδοσιακά αλλαντικά και την υγιεινή διατροφή, οδήγησε την Φάρμα Αλεξανδράκη στη δημιουργία δύο νέων προϊόντων με βάση το κουνέλι που διακρίνονται για την νοστιμιά και την θρεπτική τους αξία, ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.
Τρία νέα καταστήματα εξόπλισε η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ. Πρόκειται για το κρεοπωλείο ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, που βρίσκεται στον Πειραιά, για το κρεοπωλείο ΝΟΥΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στο Μαρούσι και το κρεοπωλείο ΣΠΑΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ στη Νέα Ερυθραία.
Στη διεθνή έκθεση “IFFA”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 12 Μαΐου 2016 στη Φρανκφούρτη, θα είναι παρούσα η εταιρεία ΜΕΣΤ ΕΠΕ μέσω των εκπροσώπων της, στα περίπτερα των αποκλειστικά συνεργαζόμενων με αυτήν εργοστασίων επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος, όπως οι εταιρείες:
Καθήκοντα Group Head of Human Resources ανέλαβε ο κ. Κώστας Βαβαρούτας στον Όμιλο Creta Farms από τις 15 Φεβρουαρίου 2016. Ο κ. Βαβαρούτας διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως η Royal Bank of Scotland, όπου απασχολήθηκε τα τελευταία 3 χρόνια ως Head of Human Resources και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ελλάδος. Προηγουμένως είχε διατελέσει Human Resources & Administration Director της Χρυσός Οδηγός Α.Ε., Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Proton Τράπεζας (πρώην Ωμέγα) και Επικεφαλής του Τομέα Στελέχωσης & Εκπαίδευσης της Τράπεζας Κύπρου.
Την μακροχρόνια και άψογη συνεργασία της Provil με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας, ήρθε να επιβεβαιώσει η βράβευση του προέδρου της εταιρείας κ. Χρήστου Βογιάννου από τον πρόεδρο της Λέσχης κ. Γεώργιο Μαστροδημήτρη, σε μια λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace Hotel, στις 19 Ιανουαρίου 2015. Αφορμή της βράβευσης αυτής στάθηκε η πολύχρονη υποστήριξη του προέδρου της Provil στο chef club Βορείου Ελλάδος.
Με τη συμμετοχή 1.000 και πλέον ατόμων πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού και το Αφιέρωμα στο Ευρύ Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στην αίθουσα «Τερψιχόρη Α» του Ξενοδοχείου “Hilton”.
Η νεοσύστατη εταιρεία Nasis Frost Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε με σκοπό την εμπορία ψυκτικών μηχανημάτων, ψυγείων – καταψυκτών, ψυκτικών θαλάμων και κλιματισμού. Διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών και βιομηχανικών ψυκτικών θαλάμων όλων των τύπων και διαστάσεων πλήρως εξοπλισμένων, σε επιχειρήσεις όπως: super / mini market, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης: καφετέριες, τυποποιημένο φαγητό, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες catering, βιοτεχνίες – βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων (π.χ. κρεοπωλεία, τυροκομεία, ιχθυοπωλεία), σε παντός τύπου ψυγείων, φορτηγών αυτοκινήτων, σκαφών, πλοίων κ.α.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Δημαρχείο Λοκρών, ημερίδα με θέμα «Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα - Προβλήματα Προοπτικές». Συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή ενέργεια προβολής του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος της μάρκας Bovillage στο εστιατόριο Balcony, στην οδό Βεΐκου 1, στο Κουκάκι.
Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών και ομόφωνα ψηφίσθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Καινοτομία στη βιομηχανία τροφίμων - Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και τη διάθεση...

Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr