Η ‘Ενωση Εμπόρων Κρέατος & Ζ.Ζ.Μ.Θ.Θ αποσαφηνίζει τις σχέσεις της με την ΕΔΟΚ

Η ‘Ενωση Εμπόρων Κρέατος & Ζ.Ζ.Μ.Θ.Θ  αποσαφηνίζει τις σχέσεις της με την ΕΔΟΚ

Η ‘Ενωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας απέστειλε ενημερωτική επιστολή σχετικά με την Ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της U.E.C.B.V. που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι (19-20/10/2017) μέσω της οποίας αποσαφηνίζει τις σχέσεις της με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος /ΕΔΟΚ.

Αναφέρει σχετικά:

«Αξιότιμοι κύριοι, προ ημερών πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι (19-20/10/2017)  η Ετήσια Γενική Συνέλευση και το Συνέδριο της U.E.C.B.V.. Την Ενωσή μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Ιωάννης Τσέρνος και ο Αντιπρόεδρος κος Ιωάννης Παράδας, οι οποίοι και είχαν σειρά συναντήσεων και επαφών τόσο με εκπροσώπους της U.E.C.B.V. και των εθνικών οργανώσεων, όσο και με ανεξάρτητους συμμετέχοντες φορέων και εμπορικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο λοιπόν της εν λόγω Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση των κ.κ. Ιωάννη Τσέρνου και Ιωάννη Παράδα με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΟΚ, κ. Ανδρέα Γεωργούδη καθώς και με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της SOPEXA, κα Βίκυ Κωστοπούλου.

Η συνάντηση των προαναφερθέντων, ήτοι των εκπροσώπων εξ Ελλάδος στο Συνέδριο, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως απόδειξη μιας διάχυτα φημολογούμενης προσέγγισης των δύο Επαγγελματικών Οργανώσεων, ούτε φυσικά της συμμετοχής του Σωματείου μας στην ΕΔΟΚ. Η ΄Ενωσή μας συνεχίζει να αντιδρά στις επιδιώξεις της ΕΔΟΚ για διεύρυνση της επιβολής της εισφοράς υπέρ σφαγίων, που ισχύει σήμερα μόνο για τα μέλη της ΕΔΟΚ σε όλους τους εμπλεκόμενους στον κλάδο του κρέατος».

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος, Ι. Τσέρνος

Ο Γεν. Γραμματέας, Χ. Κεπαπτσόγλου

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr