Η Megas Yeeros διοργανώνει το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Το Μarketing στην Εστίαση»

Η Megas Yeeros διοργανώνει το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο  με τίτλο «Το Μarketing στην Εστίαση»

Η Megas Yeeros, η Νο. 1 Παραγωγός Γύρου στον Κόσμο, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Επιστημονικό Συνέδριο, με τίτλο «Το Μarketing στην Εστίαση», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 12 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Στο Συνέδριο θα παραβρέθουν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.

Βασικός άξονας του Συνεδρίου είναι οι καταναλωτικές, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το σημερινό και μελλοντικό τοπίο στον τομέα της εστίασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενιά των Millenials και το πώς η νέα ψηφιακή εποχή αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών. Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κ. Νικόλαος Λούστας, ο κ. Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB Hellas, ο κ. Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager της Adjust, ο Chef και Brand Ambassador της Megas Yeeros,  Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστούν Ελληνικά success stories του κλάδου από την Αγγλία και την Γερμανία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κ. Νικόλαος Λούστας, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή για εμάς διοργάνωση αυτού του Συνεδρίου για δεύτερη χρονιά. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους συνεργάτες μας το όραμα μας να γίνει ο γύρος παγκόσμιο προϊόν. Η εταιρεία μας παράγει τα εκλεκτότερα προϊόντα κρέατος που κυκλοφορούν στην αγορά, ακολουθώντας τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και υγιεινής. Για μας, η κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δεν αποτελεί απλά σκοπό αλλά γενεσιουργό αιτία της εξέλιξης μας».

 

 

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Δημαρχείο Λοκρών, ημερίδα με θέμα «Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα - Προβλήματα Προοπτικές». Συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή ενέργεια προβολής του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος της μάρκας Bovillage στο εστιατόριο Balcony, στην οδό Βεΐκου 1, στο Κουκάκι.
Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών και ομόφωνα ψηφίσθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Καινοτομία στη βιομηχανία τροφίμων - Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και τη διάθεση...

Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr