Η Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών καλωσόρισε τη νέα χρονιά με συναντήσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Η Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών  καλωσόρισε τη νέα χρονιά με συναντήσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη της Ελλάδας σε δύο συναντήσεις που έκαναν τη διαφορά και θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα. Το κλίμα και στις δύο εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα ζεστό και τα μέλη της Ομάδας έδειξαν με έμπρακτο τρόπο την αγάπη τους για την όλη προσπάθεια και την προθυμία τους να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος των Ελλήνων Κρεοτεχνών.

Στην Αθήνα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ιδιωτικής Σχολής Κρεοπωλών MEAT PRO, όπου υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες ο δημιουργός της Ομάδας κ. Γιάννης Χατζηγρηγορίου, μαζί με τον ιδιοκτήτη της Σχολής κ. Μαστοράκο και τη Διευθύντρια κ. Μπράλιου. Μαζί τους στην υποδοχή και στη δημιουργία και ενίσχυση του πολύ καλού και ζεστού κλίματος ήταν οι συνδιαχειριστές της διαδικτυακής ομάδας και συνάδελφοι κρεοτέχνες κ.κ. Ευρυδίκη Γκίνη, Δημήτρης Χουστουλάκης, Αντώνης Καραμολέγκος κ.α. Εκεί όλοι οι παρευρισκόμενοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το φλουρί της οποίας κέρδισε η κυρία Ευρυδίκη Γκίνη.

Αντίστοιχα η 3η Συνάντηση Βορείων έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο χώρο του Rich Bar, επίσης σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και με τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων που προσήλθαν για να συναντήσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τα μέλη της Ομάδας. Το φλουρί κέρδισε η κυρία Μαρία Χαρίση, από τα Γρεβενά.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο MEAT PLACE – Τεύχος 82 που κυκλοφορεί.

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr