Η Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών καλωσόρισε τη νέα χρονιά με συναντήσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Η Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών  καλωσόρισε τη νέα χρονιά με συναντήσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη της Ελλάδας σε δύο συναντήσεις που έκαναν τη διαφορά και θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα. Το κλίμα και στις δύο εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα ζεστό και τα μέλη της Ομάδας έδειξαν με έμπρακτο τρόπο την αγάπη τους για την όλη προσπάθεια και την προθυμία τους να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος των Ελλήνων Κρεοτεχνών.

Στην Αθήνα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ιδιωτικής Σχολής Κρεοπωλών MEAT PRO, όπου υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες ο δημιουργός της Ομάδας κ. Γιάννης Χατζηγρηγορίου, μαζί με τον ιδιοκτήτη της Σχολής κ. Μαστοράκο και τη Διευθύντρια κ. Μπράλιου. Μαζί τους στην υποδοχή και στη δημιουργία και ενίσχυση του πολύ καλού και ζεστού κλίματος ήταν οι συνδιαχειριστές της διαδικτυακής ομάδας και συνάδελφοι κρεοτέχνες κ.κ. Ευρυδίκη Γκίνη, Δημήτρης Χουστουλάκης, Αντώνης Καραμολέγκος κ.α. Εκεί όλοι οι παρευρισκόμενοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το φλουρί της οποίας κέρδισε η κυρία Ευρυδίκη Γκίνη.

Αντίστοιχα η 3η Συνάντηση Βορείων έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο χώρο του Rich Bar, επίσης σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και με τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων που προσήλθαν για να συναντήσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τα μέλη της Ομάδας. Το φλουρί κέρδισε η κυρία Μαρία Χαρίση, από τα Γρεβενά.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο MEAT PLACE – Τεύχος 82 που κυκλοφορεί.

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
«Με κοινή πρωτοβουλία ΠΕΚ και ΣΕΚ συνδιοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της τεράστιας...
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) συνεπής στις δεσμεύσεις προς τον συνάδελφο κρεοπώλη, με ομόφωνη απόφαση των πρωτοβάθμιων σωματείων – μελών της αποφάσισε την κατάθεση...
Δυναμικά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η διοργάνωση της εξειδικευμένης κλαδικής έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 που πλέον έχει διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της εντάσσοντας στο δυναμικό...
Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης της παγκόσµιας καµπάνιας “Love Your Local Market” 2018, που φιλοξενεί ο Οργανισµός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του Πρωτόκολλου Συνεργασίας...

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστό wine restaurant στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάστηκε η νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο, 100% φρέσκο, χωρίς γλουτένη και χωρίς καμία απολύτως...
Στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Επιστημονικό Συνεδρίο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου 2018. Στη σχετική ανακοίνωση και στο κάλεσμα προς τα μέλη της η διοίκηση...
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η Παγκύπρια Διημερίδα Χοιροτροφίας, που συνδιοργάνωσαν οι 10 Κυπριακές εταιρείες VITATRACE NUTRITION, TOPIGS NORSVIN HELLAS, ACTIVET, AGROMEDICA, VETTAKY, PREMIER...
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Ημερίδα των Βαλκανικών χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3/5/2018 στο Ξενοδοχείο Sani beach στη Σάνη της Χαλκιδικής. Η 1η ημερίδα των Βαλκανικών χωρών,...

Το νέο της κατάστημα εγκαινιάζει η ΑΓΝΟMARKET MEAT. Πρόκειται για το 5ο κατά σειρά και βρίσκεται στο Περιστέρι, επί της Θηβών 80. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μαϊου στις 19.00.
Η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών προκηρύσσει την, με απευθείας διαπραγμάτευση, ανάθεση εκτέλεσης εργασιών κοπής - τυποποίησης κρέατος σφάγιων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της. Οι προσφορές...
Δυναμικά ξεκινά το δεύτερο έτος του Προγράμματος Meet the Lamb με τη διενέργεια της πρώτης μεγάλης δράσης που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ταυτόχρονα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα,...
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/4/2018 στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) συνάντηση αντιπροσωπείας στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Πεβερέτος Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr