Η ΠΙΝΔΟΣ στο 2ο Thessaloniki Summit 2017

Η ΠΙΝΔΟΣ στο 2ο Thessaloniki Summit 2017

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ''Α.Π.Σ.Ι. - Η ΠΙΝΔΟΣ'' και Αντιπρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε Ανδρέας Δημητρίου συμμετείχε σε συζήτηση που έγινε στο ''2ο Thessaloniki Summit 2017'' με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε. Σαββάκης Αθανάσιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Λαζαρίδης Σωκράτης, ο Πρόεδρος της Alumil Μυλωνάς Γεώργιος και ο Πρόεδρος της ΖΑΝΑΕ Πέντζος Νικόλαος.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της ΠΙΝΔΟΣ, ανέπτυξε το θέμα της θεσμοθέτησης ενός προγράμματος επενδύσεων διασύνδεσης του πρωτογενούς με τον δευτερογενή τομέα της παραγωγής στην Ήπειρο και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ν.Δ. τον ρώτησε αν τέτοια προγράμματα θα είναι ψηλά στην κυβερνητική πρόταση της Ν.Δ.

Επίσης έθεσε το θέμα που αφορά τον συμψηφισμό του μη πληρωθέντος Φ.Π.Α. προς τις επιχειρήσεις από τον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και αφορά αρκετές επιχειρήσεις της Ηπείρου.

Για το θέμα αυτό υπήρχε δέσμευση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη στη Βουλή των Ελλήνων , ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ προς τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ανταποκρίθηκε θετικά στις παρεμβάσεις του κ. Δημητρίου και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Δημαρχείο Λοκρών, ημερίδα με θέμα «Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα - Προβλήματα Προοπτικές». Συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή ενέργεια προβολής του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος της μάρκας Bovillage στο εστιατόριο Balcony, στην οδό Βεΐκου 1, στο Κουκάκι.
Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών και ομόφωνα ψηφίσθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Καινοτομία στη βιομηχανία τροφίμων - Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και τη διάθεση...

Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr