MEAT & GRILL DAYS: Αυξημένο ενδιαφέρον από σημαντικές εταιρείες των κλάδων κρέατος & εστίαση

MEAT & GRILL DAYS: Αυξημένο ενδιαφέρον από σημαντικές εταιρείες των κλάδων κρέατος & εστίαση

 

Δυναμικά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η διοργάνωση της εξειδικευμένης κλαδικής έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 που πλέον έχει διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της εντάσσοντας στο δυναμικό της και το σημαντικό κλάδο της μαζικής εστίασης. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής – 7 μήνες πριν την έναρξη – έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στους κλάδους κρέατος και εστίασης δίνουν τον παλμό της διοργάνωσης που φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018, όπως πάντα στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα παρουσιαστούν μαζί όλη η αλυσίδα της αγοράς κρέατος από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης.

Η συνένωση και συνάντηση αυτών των δύο δυναμικών κλάδων έγινε μετά από απαίτηση της αγοράς κρέατος με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα της παραγωγής και διακίνησής του που φτάνει και μέχρι το σημαντικότατο κλάδο της μαζικής εστίασης.

Η διοργάνωση υποστηρίζει και προβάλλει πάντα την εγχώρια και διεθνή αγορά κρέατος και από τη φετινή διοργάνωση εμπλουτίζει το χαρακτήρα της και εντάσσει στο δυναμικό της πολλές, νέες σημαντικές κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων που αφορούν στη μαζική εστίαση.

Β2Β Εμπορικές συναντήσεις

Στη φετινή διοργάνωση θα προστεθεί άλλη μια καινοτομία από τη διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της συμμετοχής των εκθετών. Η επιτυχημένη πλατφόρμα συντονισμού και οργάνωσης εμπορικών συναντήσεων που έχει χρησιμοποιήσει η o.mind Creatives σε άλλες εκθέσεις της κατά το έτος 2017 θα προσαρμοστεί και στις ανάγκες της MEAT & GRILL DAYS 2018, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα η έκθεση για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Όσες εταιρείες δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση, αυτομάτως θα κατηγοριοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτουν και θα εντάσσονται σε μια data base που θα μπορεί εύκολα ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να βρει τις κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν και θα ήθελε να επισκεφθεί στην έκθεση. Δύο μήνες πριν την έναρξη της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα τους καλεί μέσω της πλατφόρμας αυτής να οργανώσουν τις συναντήσεις τους.

Μαζί 2 σημαντικές επαγγελματικές εκθέσεις

Η 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα:

•             Την 5η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και Τυροκομία στη χώρα μας.

•             Την έκθεση FROZEN FOOD, η οποία παρουσιάζει: λύσεις στις υπηρεσίες Food Logistics & διανομής τροφίμων, εξοπλισμό και συστήματα βιομηχανικής ψύξης, κατεψυγμένα τρόφιμα

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της έκθεσης, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και σεμιναρίων για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν στον τομέα του κρέατος, της μαζικής εστίασης και τις νέες εξελίξεις των κλάδων. Επίσης θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε φορά, διαγωνισμοί και επιδείξεις από επαγγελματίες, όπως ο διαγωνισμός κρεοπωλών, οι κοπές κρέατος, η παρασκευή κρεατοσκευασμάτων και η σωστή διαχείριση του κρέατος. Επιγραμματικά οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι οι εξής: 6η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος & Κρεατοσκευασμάτων, Σεμινάρια για chef, Κοπές και διαχείριση κρέατος, Παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων ψητοπωλείου, Διαγωνισμοί κρεοπωλών, Ημερίδες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, Ημερίδες κτηνοτροφίας.

MEAT PLACE – GRILL Magazine

Υποστηρικτές της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS είναι το ανανεωμένο περιοδικό MEAT PLACE, το γνωστό πλέον περιοδικό GRILL magazine και καθώς και οι ιστοσελίδες www.meatplace.gr και www.grillmagazine.gr

Μέρες & ‘Ωρες λειτουργίας

Σάββατο 10 Νοεμβρίου / 10:00 - 20:00

Κυριακή 11 Νοεμβρίου / 10:00 - 20:00

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου / 10:00 - 20:00

 

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στη διοργάνωση εκθέσεων εγγυάται την άρτια διοργάνωση της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS και τη συνεχή ανάπτυξή της σε όλους τους τομείς.

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
«Με κοινή πρωτοβουλία ΠΕΚ και ΣΕΚ συνδιοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της τεράστιας...
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) συνεπής στις δεσμεύσεις προς τον συνάδελφο κρεοπώλη, με ομόφωνη απόφαση των πρωτοβάθμιων σωματείων – μελών της αποφάσισε την κατάθεση...
Δυναμικά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η διοργάνωση της εξειδικευμένης κλαδικής έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 που πλέον έχει διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της εντάσσοντας στο δυναμικό...
Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης της παγκόσµιας καµπάνιας “Love Your Local Market” 2018, που φιλοξενεί ο Οργανισµός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του Πρωτόκολλου Συνεργασίας...

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστό wine restaurant στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάστηκε η νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο, 100% φρέσκο, χωρίς γλουτένη και χωρίς καμία απολύτως...
Στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Επιστημονικό Συνεδρίο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου 2018. Στη σχετική ανακοίνωση και στο κάλεσμα προς τα μέλη της η διοίκηση...
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η Παγκύπρια Διημερίδα Χοιροτροφίας, που συνδιοργάνωσαν οι 10 Κυπριακές εταιρείες VITATRACE NUTRITION, TOPIGS NORSVIN HELLAS, ACTIVET, AGROMEDICA, VETTAKY, PREMIER...
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Ημερίδα των Βαλκανικών χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3/5/2018 στο Ξενοδοχείο Sani beach στη Σάνη της Χαλκιδικής. Η 1η ημερίδα των Βαλκανικών χωρών,...

Το νέο της κατάστημα εγκαινιάζει η ΑΓΝΟMARKET MEAT. Πρόκειται για το 5ο κατά σειρά και βρίσκεται στο Περιστέρι, επί της Θηβών 80. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μαϊου στις 19.00.
Η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών προκηρύσσει την, με απευθείας διαπραγμάτευση, ανάθεση εκτέλεσης εργασιών κοπής - τυποποίησης κρέατος σφάγιων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της. Οι προσφορές...
Δυναμικά ξεκινά το δεύτερο έτος του Προγράμματος Meet the Lamb με τη διενέργεια της πρώτης μεγάλης δράσης που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ταυτόχρονα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα,...
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/4/2018 στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) συνάντηση αντιπροσωπείας στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Πεβερέτος Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr