MEAT PLACE: Ανανεωμένο look, μεγαλύτερο μέγεθος και πάντα η πιο έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση

MEAT PLACE: Ανανεωμένο look, μεγαλύτερο μέγεθος και πάντα η πιο έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση

Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά κρέατος και τους ανθρώπους που δρουν σε αυτή. Από το τεύχος 82 το MEAT PLACE κάνει τη διαφορά, εκσυγχρονίζεται, ομορφαίνει, μεγαλώνει και ανεβαίνει επίπεδο. H εκδότρια εταιρεία o.mind creatives αποφασίσε να ανανεώσει την εικόνα του περιοδικού δίνοντάς του μια νέα, πιο σύγχρονη μορφή και πλέον θα έρχεται στα χέρια σας σε μεγαλύτερο μέγεθος, με ανανεωμένη παρουσία και νέο λογότυπο, διατηρώντας όμως πάντα την πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη του που αφορά στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά.

Η νέα χρονιά μπήκε δυναμικά για την εταιρεία o.mind creatives που προχώρησε σε μια ακόμη αλλαγή: Το 2018 είναι η χρονιά της μεγάλης και πολυαναμενόμενης 6ης διοργάνωσης της έκθεσης MEAT DAYS που φέτος διευρεύνει το χαρακτήρα της και πλέον εντάσσει στο δυναμικό της και τις επιχειρήσεις των ψητοπωλείων και γενικότερα της μαζικής εστίασης. ‘Ετσι πλέον η εταιρεία μετονομάζει την έκθεση σε MEAT & GRILL DAYS θέλοντας να καλύψει τις δύο αυτές δυναμικές αγορές - που είναι συγγενείς και αλληλένδετες - με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κίνηση αυτή έγινε μιας και τώρα πια ο κλάδος του κρέατος, της επεξεργασίας του και της μαζικής εστίασης, είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένοι, που αλληλοσυμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και δεν θα μπορούσε παρά να παρουσιαστούν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Στις 10,11 & 12 Νοεμβρίου 2018, όπως πάντα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία, αφού στον ίδιο χώρο θα μπορέσετε να δείτε όλα τα στάδια που αφορούν την αλυσίδα του κρέατος, από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωσή του.

 

 

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr