Μπακρατσάς Απ. & Σία ΙΚΕ: Επεκτείνεται πλέον σε γύρο & σουβλάκι από ντόπιο χοιρινό κρέας

Μπακρατσάς Απ. & Σία ΙΚΕ: Επεκτείνεται πλέον σε γύρο & σουβλάκι από ντόπιο χοιρινό κρέας

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 η ‘’Ι.Κ.Ε’’ εγκαινίασε  νέα πτέρυγα στις εγκαταστάσεις της και νέα εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ»  με σκοπό να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της και να απευθυνθεί και στον τομέα της μαζικής εστίασης, φτιάχνοντας χειροποίητο σουβλάκι και γύρο από ντόπιο χοιρινό κρέας δίνοντας βάση στη γεύση και την ποιότητα των ελληνικών χοιρινών χωρίς πρόσθετα και χωρίς επεξεργασία μάλαξης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Γεώργιο Αρκούδα, Πρόεδρο Σφαγείων Γυρτώνης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 400 άτομα, εκπρόσωποι τοπικών φορέων καθώς και αρκετοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του κρέατος.

Ο κ. Μπακρατσάς Απόστολος δήλωσε: «Ελπίζω και αυτή η εταιρεία να μπορέσει να σταθεί αντάξια της υφιστάμενης μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά και επιχειρηματικά περιβάλλον  και ταυτόχρονα να μπορέσει να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας».

Η ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε ιδρύθηκε το 2005, και εδρεύει στο νομό Καρδίτσας. Έως και σήμερα επεξεργάζεται, τεμαχίζει και συσκευάζει αποκλειστικά και μόνο ελληνικό χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, προσφέροντας στους πελάτες (κρεοπώλες) όλα τα τεμάχια ενός σφάγιου σε επαρκείς  ποσότητες. ΄Εχοντας επενδύσει στην παραγωγή ασφαλών προϊόντων, έχει πιστοποιηθεί με ISO 22:000:2005, το οποίο συνεχίζει και εφαρμόζει.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΡΕΑΤΑ ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

http://www.bakap-meat.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24410 75905 & 693 6771814

 

 

 

 

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Δημαρχείο Λοκρών, ημερίδα με θέμα «Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα - Προβλήματα Προοπτικές». Συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή ενέργεια προβολής του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος της μάρκας Bovillage στο εστιατόριο Balcony, στην οδό Βεΐκου 1, στο Κουκάκι.
Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών και ομόφωνα ψηφίσθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Καινοτομία στη βιομηχανία τροφίμων - Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και τη διάθεση...

Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr