Νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο

Νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστό wine restaurant στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάστηκε η νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο, 100% φρέσκο, χωρίς γλουτένη και χωρίς καμία απολύτως πρόσμειξη με άλλα κρέατα.

Την παρουσίαση έκανε ο κύριος Ανδρέας Δημητρίου, πρόεδρος του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, και η κυρία Ελευθερία Μασούρα, υπεύθυνη marketing.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει πικάντικο σαλάμι, hot dog, λουκάνικο Φρανκφούρτης, λουκάνικα κοκτέιλ, παριζάκι, ρολό καπνιστό και φιλέτο καπνιστό. H νέα αυτή σειρά συμπληρώνει επάξια το κυρίαρχο προϊόν του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στην κατηγορία των αλλαντικών: το μοναδικό χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ που είναι ήδη βραβευμένο με δύο χρυσά αστέρια στον διεθνή διαγωνισμό του iTQi που διεξήχθη στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο του 2017.

Η γκάμα των αλλαντικών από ορεινό κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ περιλαμβάνει νέες γεύσεις σε συνδυασμό με χαμηλά λιπαρά, απελευθερώνοντας έτσι την απόλαυση.

Τα περιοδικά MEATPLACE και GRILL magazine ήταν εκεί.

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
«Με κοινή πρωτοβουλία ΠΕΚ και ΣΕΚ συνδιοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της τεράστιας...
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) συνεπής στις δεσμεύσεις προς τον συνάδελφο κρεοπώλη, με ομόφωνη απόφαση των πρωτοβάθμιων σωματείων – μελών της αποφάσισε την κατάθεση...
Δυναμικά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η διοργάνωση της εξειδικευμένης κλαδικής έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 που πλέον έχει διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της εντάσσοντας στο δυναμικό...
Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης της παγκόσµιας καµπάνιας “Love Your Local Market” 2018, που φιλοξενεί ο Οργανισµός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του Πρωτόκολλου Συνεργασίας...

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστό wine restaurant στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάστηκε η νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από ορεινό κοτόπουλο, 100% φρέσκο, χωρίς γλουτένη και χωρίς καμία απολύτως...
Στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Επιστημονικό Συνεδρίο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου 2018. Στη σχετική ανακοίνωση και στο κάλεσμα προς τα μέλη της η διοίκηση...
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 2η Παγκύπρια Διημερίδα Χοιροτροφίας, που συνδιοργάνωσαν οι 10 Κυπριακές εταιρείες VITATRACE NUTRITION, TOPIGS NORSVIN HELLAS, ACTIVET, AGROMEDICA, VETTAKY, PREMIER...
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Ημερίδα των Βαλκανικών χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3/5/2018 στο Ξενοδοχείο Sani beach στη Σάνη της Χαλκιδικής. Η 1η ημερίδα των Βαλκανικών χωρών,...

Το νέο της κατάστημα εγκαινιάζει η ΑΓΝΟMARKET MEAT. Πρόκειται για το 5ο κατά σειρά και βρίσκεται στο Περιστέρι, επί της Θηβών 80. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Μαϊου στις 19.00.
Η Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών προκηρύσσει την, με απευθείας διαπραγμάτευση, ανάθεση εκτέλεσης εργασιών κοπής - τυποποίησης κρέατος σφάγιων για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της. Οι προσφορές...
Δυναμικά ξεκινά το δεύτερο έτος του Προγράμματος Meet the Lamb με τη διενέργεια της πρώτης μεγάλης δράσης που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ταυτόχρονα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα,...
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/4/2018 στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) συνάντηση αντιπροσωπείας στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Πεβερέτος Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr