Ο σχεδιασμός του DRY AGER έφερε τη νίκη και τη βράβευση

Ο σχεδιασμός του DRY AGER έφερε τη νίκη και τη βράβευση

Ο καλός σχεδιασμός δεν είναι τα πάντα. Ωστόσο, στην περίπτωση του DRY AGER, αποτελεί σημαντικό μέρος της επιτυχίας του. Ο θάλαμος ωρίμανσης, που κατασκευάστηκε  στη Σουαβία της Γερμανίας είναι ένας από τους νικητές του δημοφιλούς Γερμανικού Βραβείου Σχεδιασμού 2018.

Και ο Νικητής είναι ... το DRY AGER .

Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδίασης είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο βραβείο. Δημιουργήθηκε από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδίασης, το οποίο ιδρύθηκε το 1953 με πρωτοβουλία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής. Από το 2012 παρουσιάζουν το Γερμανικό Βραβείο Σχεδίασης. Ο στόχος: να ανακαλύπτει, να παρουσιάζει και να ανταμείβει «μοναδικές» τάσεις σχεδιασμού και αξιόπιστης λειτουργίας.

Εκτός από το Χρυσό και το Ειδικό Βραβείο Αναφοράς, η κριτική επιτροπή θα απονείμει επίσης βραβεία σε προϊόντα εξαιρετικού σχεδιασμού, χαρακτηρίζοντάς τα ως "νικητές".

Για το έτος 2018, το DRY AGER είναι ένας από αυτούς τους "νικητές".

MEST Ε.Π.Ε.

Τηλ.: 210 6030539 • www.mest.gr

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει και τα θετικότερα σχόλια έχει κερδίσει η δημιουργία της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers που δίνει καθημερινά το διαδικτυακό «παρών» μέσω...
Αφιερωμένη στη Νέα Γενιά του Κρεοπωλείου ήταν η εκδήλωση της εταιρείας Provil που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου το πρωί της Κυριακής (26-11-2017) στο Μουσείο Οίνου,...
Ο καλός σχεδιασμός δεν είναι τα πάντα. Ωστόσο, στην περίπτωση του DRY AGER, αποτελεί σημαντικό μέρος της επιτυχίας του. Ο θάλαμος ωρίμανσης, που κατασκευάστηκε στη Σουαβία της Γερμανίας είναι...
H biztec, κατέχοντας ηγετική μερίδα επιτυχημένων εγκαταστάσεων σε εταιρείες, βιομηχανίες & βιοτεχνίες επεξεργασίας κρεάτων, με βασικό όπλο το μοναδικό σύστημα ιχνηλασιμότητας και διαχείρισης...

Σε αλλαγή του καταστατικού του προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχανικών Σφαγείων και σε αλλαγή του ονόματος του, που ονομάζεται πλέον ΄Ενωση Σφαγείων Ελλάδος σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη...
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση η ΄Ενωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες».
Το 25μελές συμβούλιο της ΠΟΚΚ αποφάσισε στη συνεδρίαση του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, να παραιτηθεί από την αντιπροεδρία της ΕΔΟΚ. Κατά γενική ομολογία οι σύνεδροι εξέφρασαν...
Με κάθε επισημότητα οι κρεοπώλες του Νομού Ηρακλείου γιόρτασαν και φέτος τον προστάτη τους «Μιχαήλ Αρχάγγελο». Η Θεία Λειτουργία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου...

Με ανοικτή επιστολή ο πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος κ. Ελευθέριος Γίτσας κάνει μια συνοπτική ανασκόπηση της 4χρονης πορείας της ΕΔΟΚ, παρουσιάζοντας τη δυναμική της και την αναγνώριση...
Συνεργασίες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με Κινεζικές εταιρείες, κυρίως startups, για την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών στον αγροδιατροφικό τομέα στην Κίνα συζητήθηκαν στο πλαίσιο του International...
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Βιομηχανικών Σφαγείων θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου τακτική Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Pallas, στις 10.00 π.μ. (Διεύθυνση:...
Οι εταιρείες Topigs Norsvin Hellas, kegoAgri και ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ συνδιοργανώνουν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη των Ιωαννίνων, στο DU LAC Congress & Spa Hotel, το Πανελλήνιο Συνέδριο Χοιροτροφίας,...

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr