Στήθος πανέ. Και ορεινό…και προψημένο!

Στήθος πανέ. Και ορεινό…και προψημένο!

Η ΠΙΝΔΟΣ, γνωρίζοντας τις αυξανόμενες  ανάγκες του καταναλωτή, δεν σταματά να αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα και κωδικούς, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γεύση και την ευκολία των καταναλωτών. Τα νέα, προψημένα,  είναι μια πρόταση με τη γνωστή εγγύηση και ποιότητα της ΠΙΝΔΟΣ.

Μεταξύ αυτών των προϊόντων είναι και το Στήθος Πανέ. Παρασκευάζεται από ολόκληρο κομμάτι φιλέτου από στήθος κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ που μαρινάρεται με μίγμα μπαχαρικών, πανάρετε και ψήνεται. Κάθε κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ παράγεται σε άριστες συνθήκες, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Εκτρέφεται σε ορεινό περιβάλλον, που βρίσκεται σε υψόμετρο πάνω από 700 μέτρα και ο καθαρός αέρας και απόλυτα ελεγμένη φυτική διατροφή δίνουν στο κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ την αυθεντική γεύση του ορεινού.

Για την παραγωγή των έτοιμων ψημένων προϊόντων της (Στήθος Πανέ, Φιλέτο Πανέ, Κροκέτες, Κεφτεδάκια, Μπιφτέκι Χειροποίητο, Cordon Blue (Γεμιστό με τυρί και ζαμπόν), Chicken Nuggets, Φτερούγες Ψημένες, Μπιφτέκι Special, Ψημένες Μπουκιές, Ψημένο Φιλετάκι και Μπιφτέκι Burger), η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας.

Ακολουθείται μέθοδος συσκευασίας σε τροποποιημένες ατμόσφαιρες πάντα για την παράδοση των καλύτερων προϊόντων στους καταναλωτές της. Η ΠΙΝΔΟΣ σας προσφέρει εξασφαλισμένη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ

Τηλ.: 26510 57500-6 • www.pindos-apsi.gr

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Η διοίκηση του ΣΕΒΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος διετέλεσε για 10 χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου και το 2004, εκτιμώντας την πολύχρονη...
Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διενέργεια του 32ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-6 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο...
Η Bayer Ελλάς αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα της χώρας καθώς μέρος του κόστους φοίτησης...
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΄Ενωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες...

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας. Η NIKAS ιδρύθηκε το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν...
Με τη νέα υπουργική απόφαση υπ΄αριθμό 91354 (ΦΕΚ Β’ 2983/30-8-2017), κατ΄εξουσιοδότηση του ν. 4177/13, ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της ορθής πληροφόρησης των καταναλωτών και των υποχρεώσεων...
Τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, γενικότερα για τη συμβολή του στην επικείμενη ενεργοποίηση (από 20 Σεπτεμβρίου) του εξωδικαστικού μηχανισμού που παρέχει...
Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Δανίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα ηθικό πρόβλημα». Η κυβέρνηση της Δανίας...

Τις προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής κτηνοτροφίας παραθέτει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ μέσω επιστολής της προς τον Υπουργό Αγροτικής...
Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας...
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος,...
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr