Στον Βόλο πραγματοποιήθηκε το 37ο Συνέδριο της ΠΟΚΚ

Στον Βόλο πραγματοποιήθηκε το 37ο Συνέδριο της ΠΟΚΚ

Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος αποτέλεσαν τα δύο βασικά ζητήματα που απασχόλησαν τις εργασίες του 37ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Την προηγούμενη ημέρα ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Βόλου κος Αντώνης Κανελλόπουλος και τα μέλη του υποδέχθηκαν σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης του Βόλου τους δεκάδες συνέδρους-κρεοπώλες που ήρθαν σχεδόν από όλη την Ελλάδα για να συμμετέχουν στο 37ο Συνέδριο της ΠΟΚΚ.

Από το πρωί της Κυριακής 27 Μαΐου άρχισαν οι εργασίες του συνεδρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αποχώρηση από την ΕΔΟΚ, η περαιτέρω πορεία της ΠΟΚΚ με την ΕΔΟΚ, το φλέγον θέμα της σύνδεσης της ταμειακής με τη ζυγιστική μηχανή, η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα σχετικά με την ιχνηλασιμότητα και την επισήμανση του κρέατος, η πρόταση διαμαρτυρίας από τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Πειραιά για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίστανται ο κλάδος κατά τις εορταστικές περιόδους και η πρόταση του Σωματείου Κρεοπωλών Σερρών για Πανελλαδική προβολή. Επίσης τέθηκαν επί τάπητος και άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των κρεοπωλών.

Εκτενής παρουσίαση του 37ου Συνεδρίου της ΠΟΚΚ και αναλυτικότερο ρεπορτάζ θα βρείτε  στην επόμενη έκδοση του περιοδικού MEAT PLACE.

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ειδήσεις
 
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Δημαρχείο Λοκρών, ημερίδα με θέμα «Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα - Προβλήματα Προοπτικές». Συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή ενέργεια προβολής του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος της μάρκας Bovillage στο εστιατόριο Balcony, στην οδό Βεΐκου 1, στο Κουκάκι.
Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών και ομόφωνα ψηφίσθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Καινοτομία στη βιομηχανία τροφίμων - Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και τη διάθεση...

Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr