Επίσημη έναρξη και για το Αγνοmarket-meat στον Άγ. Δημήτριο

Επίσημη έναρξη και για το Αγνοmarket-meat στον Άγ. Δημήτριο

«Μας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας» ξεκίνησε να λέει με φανερή χαρά ο Ηλίας Καλαμβόκης, ο ένας από τους πέντε συνεταίρους ιδιοκτήτες της αλυσίδας Αγνοmarket – Meat, όταν καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στα εγκαίνια του νέου καταστήματός τους στον Άγιο Δημήτριο.

Η τελετή των εγκαινίων έγινε το βράδυ της 30ης Μαΐου και πλήθος κόσμου, φίλοι και συνεργάτες, αλλά και πελάτες του καταστήματος, έδωσαν το «παρών» και τις ευχές τους για καλές δουλειές, στους πέντε εξαδέλφους Καλαμβόκη, που αναπτύσσουν σε δύσκολες εποχές την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, έχοντας όλοι σημαντική εμπειρία στον κλάδο του κρέατος, αλλά και παράδοση που κρατάει πάνω από 130… χρόνια. Με πατεράδες κρεοπώλες, παππού και προπάππο κτηνοτρόφους και ζωέμπορους στη Λακωνία, οι ιδιοκτήτες των Αγνοmarket – Meat δικαίως περηφανεύονται ότι η… σκούφια τους κρατάει από το κρέας. Στη διακόσμηση εξάλλου αυτού του τρίτου καταστήματός τους το στοιχείο της παράδοσης είναι έντονο καθώς δεσπόζει στο χώρο μια φωτογραφία του 1975 με τους πατεράδες τους κρεοπώλες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η οποία έκοψε την καθιερωμένη κορδέλα των εγκαινίων, αφού είχε λίγο πριν σημειώσει στην ομιλία της ότι «είμαστε ευτυχείς που φιλοξενούμε στα όρια της πόλης μας αυτή τη δραστηριότητα και ευχόμαστε να συνεχίσει αναδεικνύοντας την καλή ποιότητα, γιατί αυτό είναι και το στοίχημα της χώρας μας».

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ελλάδα
Ο ρυθμός αύξησης της παραγωγής πουλερικών θα επιβραδυνθεί το 2015, παραμένοντας όμως σε υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με τις βραχυπρόθεσμες εκτιμήσεις της Διεύθυνσης Γεωργίας της Κομισιόν.
Πρόσκληση προς το 25μελές συμβούλιο και...
Το Οικονομικό & Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας ενημερώνει ότι στις 30 & 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα Εμπορική Αποστολή του Γραφείου Εξαγωγών Ισπανικού Κρέατος (OECE).
Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), το περιοδικό MEAT PLACE και η εταιρεία Provil διοργανώνουν στο πλαίσιο της 3ης έκθεσης MEAT DAYS 2014, που θα γίνει...

Η σημαντικότερη εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας κρέατος Βουδούρης-Κώνστας ΑΕ Κρέατα Αττικής, θα έχει δυναμική παρουσία στην 3η MEAT DAYS 2014 με κεντρικό περίπτερο στο Hall 3.
Ο κ. Σταύρος Πέρρος, πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Πειραιά, είναι από χθες ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΚΚ αναδείχθηκε...
Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της χώρας και την ανάπτυξη της αγροτικής έρευνας, ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός...
Το ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε τις επιχειρήσεις που θα διαθέτουν τα εγκεκριμένα μέσα σήμανσης (ενώτια κ.α.) στην ελληνική αγορά, στο πλαίσιο εφαρμογής του εθνικού συστήματος αναγνώρισης και καταγραφής των βοοειδών,...

Η παραγωγή κρέατος,η γαλακτοκομία και η τυροκομία ήταν τα θέματα που παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων στο πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο Νέων Αγροτών που οργάνωσε ο ΟΓΑ, στη Νικιάνα Λευκάδας.
Στη λήψη μέτρων πρόληψης για τη διάδοση του...
Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της 3ης έκθεσης MEAT DAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 1,2 & 3 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Στα 8 εκατ. ευρώ εκτιμάται το κόστος των άμεσων και έμμεσων απωλειών στο νομό Έβρου από τη ζωονόσο της ευλογιάς για το χρονικό διάστημα από 14 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου.

© 2014 meatplace.gr :: Λ. Bουλιαγμένης & Κάρπου 33, 11631 Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr