Επίσημη έναρξη και για το Αγνοmarket-meat στον Άγ. Δημήτριο

Επίσημη έναρξη και για το Αγνοmarket-meat στον Άγ. Δημήτριο

«Μας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας» ξεκίνησε να λέει με φανερή χαρά ο Ηλίας Καλαμβόκης, ο ένας από τους πέντε συνεταίρους ιδιοκτήτες της αλυσίδας Αγνοmarket – Meat, όταν καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στα εγκαίνια του νέου καταστήματός τους στον Άγιο Δημήτριο.

Η τελετή των εγκαινίων έγινε το βράδυ της 30ης Μαΐου και πλήθος κόσμου, φίλοι και συνεργάτες, αλλά και πελάτες του καταστήματος, έδωσαν το «παρών» και τις ευχές τους για καλές δουλειές, στους πέντε εξαδέλφους Καλαμβόκη, που αναπτύσσουν σε δύσκολες εποχές την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, έχοντας όλοι σημαντική εμπειρία στον κλάδο του κρέατος, αλλά και παράδοση που κρατάει πάνω από 130… χρόνια. Με πατεράδες κρεοπώλες, παππού και προπάππο κτηνοτρόφους και ζωέμπορους στη Λακωνία, οι ιδιοκτήτες των Αγνοmarket – Meat δικαίως περηφανεύονται ότι η… σκούφια τους κρατάει από το κρέας. Στη διακόσμηση εξάλλου αυτού του τρίτου καταστήματός τους το στοιχείο της παράδοσης είναι έντονο καθώς δεσπόζει στο χώρο μια φωτογραφία του 1975 με τους πατεράδες τους κρεοπώλες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η οποία έκοψε την καθιερωμένη κορδέλα των εγκαινίων, αφού είχε λίγο πριν σημειώσει στην ομιλία της ότι «είμαστε ευτυχείς που φιλοξενούμε στα όρια της πόλης μας αυτή τη δραστηριότητα και ευχόμαστε να συνεχίσει αναδεικνύοντας την καλή ποιότητα, γιατί αυτό είναι και το στοίχημα της χώρας μας».

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ελλάδα
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει και τα θετικότερα σχόλια έχει κερδίσει η δημιουργία της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers που δίνει καθημερινά το διαδικτυακό «παρών» μέσω...
Αφιερωμένη στη Νέα Γενιά του Κρεοπωλείου ήταν η εκδήλωση της εταιρείας Provil που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου το πρωί της Κυριακής (26-11-2017) στο Μουσείο Οίνου,...
Ο καλός σχεδιασμός δεν είναι τα πάντα. Ωστόσο, στην περίπτωση του DRY AGER, αποτελεί σημαντικό μέρος της επιτυχίας του. Ο θάλαμος ωρίμανσης, που κατασκευάστηκε στη Σουαβία της Γερμανίας είναι...
H biztec, κατέχοντας ηγετική μερίδα επιτυχημένων εγκαταστάσεων σε εταιρείες, βιομηχανίες & βιοτεχνίες επεξεργασίας κρεάτων, με βασικό όπλο το μοναδικό σύστημα ιχνηλασιμότητας και διαχείρισης...

Σε αλλαγή του καταστατικού του προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχανικών Σφαγείων και σε αλλαγή του ονόματος του, που ονομάζεται πλέον ΄Ενωση Σφαγείων Ελλάδος σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη...
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση η ΄Ενωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες».
Το 25μελές συμβούλιο της ΠΟΚΚ αποφάσισε στη συνεδρίαση του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, να παραιτηθεί από την αντιπροεδρία της ΕΔΟΚ. Κατά γενική ομολογία οι σύνεδροι εξέφρασαν...
Με κάθε επισημότητα οι κρεοπώλες του Νομού Ηρακλείου γιόρτασαν και φέτος τον προστάτη τους «Μιχαήλ Αρχάγγελο». Η Θεία Λειτουργία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου...

Με ανοικτή επιστολή ο πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος κ. Ελευθέριος Γίτσας κάνει μια συνοπτική ανασκόπηση της 4χρονης πορείας της ΕΔΟΚ, παρουσιάζοντας τη δυναμική της και την αναγνώριση...
Συνεργασίες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με Κινεζικές εταιρείες, κυρίως startups, για την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών στον αγροδιατροφικό τομέα στην Κίνα συζητήθηκαν στο πλαίσιο του International...
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Βιομηχανικών Σφαγείων θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 18 Νοεμβρίου τακτική Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Pallas, στις 10.00 π.μ. (Διεύθυνση:...
Οι εταιρείες Topigs Norsvin Hellas, kegoAgri και ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ συνδιοργανώνουν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη των Ιωαννίνων, στο DU LAC Congress & Spa Hotel, το Πανελλήνιο Συνέδριο Χοιροτροφίας,...

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr