Επίσημη έναρξη και για το Αγνοmarket-meat στον Άγ. Δημήτριο

Επίσημη έναρξη και για το Αγνοmarket-meat στον Άγ. Δημήτριο

«Μας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας» ξεκίνησε να λέει με φανερή χαρά ο Ηλίας Καλαμβόκης, ο ένας από τους πέντε συνεταίρους ιδιοκτήτες της αλυσίδας Αγνοmarket – Meat, όταν καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στα εγκαίνια του νέου καταστήματός τους στον Άγιο Δημήτριο.

Η τελετή των εγκαινίων έγινε το βράδυ της 30ης Μαΐου και πλήθος κόσμου, φίλοι και συνεργάτες, αλλά και πελάτες του καταστήματος, έδωσαν το «παρών» και τις ευχές τους για καλές δουλειές, στους πέντε εξαδέλφους Καλαμβόκη, που αναπτύσσουν σε δύσκολες εποχές την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, έχοντας όλοι σημαντική εμπειρία στον κλάδο του κρέατος, αλλά και παράδοση που κρατάει πάνω από 130… χρόνια. Με πατεράδες κρεοπώλες, παππού και προπάππο κτηνοτρόφους και ζωέμπορους στη Λακωνία, οι ιδιοκτήτες των Αγνοmarket – Meat δικαίως περηφανεύονται ότι η… σκούφια τους κρατάει από το κρέας. Στη διακόσμηση εξάλλου αυτού του τρίτου καταστήματός τους το στοιχείο της παράδοσης είναι έντονο καθώς δεσπόζει στο χώρο μια φωτογραφία του 1975 με τους πατεράδες τους κρεοπώλες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η οποία έκοψε την καθιερωμένη κορδέλα των εγκαινίων, αφού είχε λίγο πριν σημειώσει στην ομιλία της ότι «είμαστε ευτυχείς που φιλοξενούμε στα όρια της πόλης μας αυτή τη δραστηριότητα και ευχόμαστε να συνεχίσει αναδεικνύοντας την καλή ποιότητα, γιατί αυτό είναι και το στοίχημα της χώρας μας».

» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ελλάδα
Η κατεργασία τροφίμων με εφαρμογή υψηλής υδροστατικής πίεσης είναι η νέα αναδυόμενη, με ετήσια αύξηση παγκοσμίως ίση με 20%, μη θερμική και χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών μέθοδος ψυχρής παστερίωσης,...
Ανακοίνωση εξέδωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Ημαθίας για τη χρήση της προαιρετικής ένδειξης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΤΡΟΦΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΜΗΝΩΝ» στο βόειο - μοσχαρίσιο κρέας: Σύμφωνα...
Τρία νέα καταστήματα εξόπλισε η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ. Πρόκειται για το κρεοπωλείο ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, που βρίσκεται στον Πειραιά, για το κρεοπωλείο ΝΟΥΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στο Μαρούσι και το κρεοπωλείο...
Η νεοσύστατη εταιρεία Nasis Frost Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε με σκοπό την εμπορία ψυκτικών μηχανημάτων, ψυγείων – καταψυκτών, ψυκτικών θαλάμων και κλιματισμού. Διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο...

Η εξάπλωση της γρίπης των πτηνών στην Ευρώπη απειλεί οικονομικά τον κλάδο της πτηνοτροφίας ειδικά σε χώρες με μικρούς πόρους κοντά στη Μαύρη Θάλασσα και ανατολικά του Ατλαντικού, που αποτελούν...
Η 2η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αναδείχθηκε σε γεγονός ορόσημο για την κατηγορία των ελληνικών τροφίμων και ποτών από την πρώτη κιόλας διοργάνωση της, ανοίγει τις πύλες της για δεύτερη συνεχή χρονιά...
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής εκπόνησε το εγχειρίδιο με τίτλο «Ανατολική Αττική γη: Τροφός της γεωργίας και των αγαθών της», το οποίο αποτελεί...
Σημείο αναφοράς για έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, την κτηνοτροφία-πτηνοτροφία, θα αποτελέσει η 9η Διεθνής Έκθεση «Zootechnia», που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου...

Με αντιπροσωπεία των κτηνοτροφικών Συλλόγων της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων συναντήθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Καρασμάνης στις 25 Νοεμβρίου, προκειμένου να συζητηθούν...
Το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) θα συνεδριάσει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στα γραφεία της στην Αθήνα (Μενάνδρου 54). Θέμα της συνάντησης θα είναι η αγορά...
Δυναμικό “παρών” έδωσε η μάρκα Bovillage στην έκθεση MEAT DAYS, που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 3 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Ο ΕΦΕΤ, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διοργανώνει ημερίδα με θέμα : "Μικροβιολογικοί κίνδυνοι χωρίς σύνορα : Σύγχρονες τάσεις μετάδοσής τους στα τρόφιμα", την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου...

© 2014 meatplace.gr :: Λ. Bουλιαγμένης & Κάρπου 33, 11631 Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr