Η Megas Yeeros, η Νο. 1 Παραγωγός Γύρου στον Κόσμο, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Επιστημονικό Συνέδριο, με τίτλο «Το Μarketing στην Εστίαση», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 12 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Στο Συνέδριο θα παραβρέθουν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρόνια ο Ετήσιος Χορός του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στο κέντρο “Focus Hall”. Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού τους οι συνάδελφοι- κρεοπώλες μαζί με τις οικογένειες τους και τους φίλους τους κατέφθασαν στο “Focus” όπου τους υποδέχθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.
Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο και ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου ο κύριος Σάββας Κεσίδης. Ο θετικός αυτός οιωνός γέμισε με χαρά τον πρόεδρο, ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι καλότυχη και δημιουργική για όλους.
«Εμείς ως ΠΟΚΚ θεωρούμε ότι η αναγραφή της προέλευσης στην ταμειακή μηχανή, δε θα επιφέρει καμία απολύτως λύση στο πρόβλημα των ελληνοποιήσεων» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΚΚ κ. Σταύρος Πέρρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEAT PLACE με αφορμή την επανεκλογή του για δεύτερη συνεχή θητεία στο τιμόνι της Ομοσπονδίας. Σχολιάζει την κλαδική επικαιρότητα, τα καλώς ή κακώς κείμενά της, μιλά με γλαφυρότητα για την αξία της ΠΟΚΚ και των σωματείων – μελών της και βέβαια δεν παραλείπει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συναδέλφους του, που τον τίμησαν με την ψήφο τους για ακόμη μια φορά.
Ο ΣΕΒΕΚ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ) διοργανώνει σύσκεψη την Τρίτη 27/2/18 και ώρα 2.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΒΕΑ (Ακαδημίας 18/1ος, Αθήνα), με όλους τους κτηνοτροφικούς (πρωτογενής τομέας) και μεταποιητικούς φορείς της χώρας, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών - υπουργείων, με θέμα τη χάραξη μίας εναρμονισμένης, κοινά αποδεκτής στρατηγικής, για την προστασία, προβολή και προώθηση του ελληνικού γύρου.
Μέσα σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου Κρεοπωλών Έδεσσας Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Γαβριήλ, την Δευτέρα 29-1-2018 στο εστιατόριο Καταρράκτες στην Έδεσσα. Τα μέλη του σωματείου είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους. Τυχερός της βραδιάς ο Γιώργος Πέτκος.
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη της Ελλάδας σε δύο συναντήσεις που έκαναν τη διαφορά και θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers. Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Σχολής MEATPRO, που βρίσκεται επί της οδού Ράδου 3, κοντά στο Σταθμό Αττικής, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.
Tα εγκαίνια της νέας Υπεραγοράς Κρεάτων ΑγνοMarket Meat πραγματοποιήθηκαν στις 13 Νοεμβρίου παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων και συνεργατών. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 4 στο μετρό Δάφνης. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 600 τμ, στο οποίο ο καταναλωτής μπορεί να βρει ό,τι επιθυμεί.
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr