Δημιουργικότητα, φαντασία και ταλέντο είναι τα χαρακτηριστικά του 3ου διαγωνισμού κρεοπωλών Black Box, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ενώπιον του εκθεσιακού κοινού της 5ης MEAT DAYS. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν την όλη προσπάθεια των κρεοπωλών και με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κλήθηκαν να ψηφίσουν το καλύτερο κρεατοσκεύασμα.
Ο κ. Χρήστος Καλαρρύτης, Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης & Ποιότητας Ζωής ανακοινώνει ότι από τις αρχές Οκτώβρη ο Δήμος θα ξεκινήσει πιλοτικά την καθημερινή αποκομιδή οργανικών υπολειμμάτων από επαγγελματίες της πόλης.
Το διοικητικό συμβούλιο των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS 2016. Η συνάντηση του 25μελούς συμβουλίου θα γίνει στο συνεδριακό χώρο της αίθουσας 2, του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo και θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ.
«Αθέμιτος Ανταγωνισμός – Πρακτικές Εκπτώσεων Μέσω Καρτών Και POS» είναι το θέμα της επιστολής που απέστειλε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ προς την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και προς τη ΓΣΕΒΕΕ. Αυτολεξεί η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Την τελευταία περίοδο βιώνουμε την ολοένα αυξανόμενη επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η οποία οφείλεται τόσο στην εκτεταμένη οικονομική κρίση, όσο και στις πρακτικές των τραπεζών και των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων. Οι προσφορές που κάνουν οι μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων, στηρίζονται κυρίως στις τράπεζες και στις προσφορές που παίρνουν από αυτές, για τις αγορές μέσω κάρτας από τα μηχανήματα POS. Αυτόματα δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμ
Η ΠΟΚΚ συμμετείχε στο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου: «Νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας και άλλες διατάξεις» με την εξής πρόταση: Με την κατάργηση του ελέγχου των απαραίτητων δικαιολογητικών, πριν την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, δίνεται η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να λειτουργούν χωρίς τις κατάλληλες προϋποθέσεις για όσο χρονικό διάστημα θα κάνουν να ελεγχθούν, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και τον Έλληνα καταναλωτή.
Η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε ερώτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών σχετικά με την επικουρική ασφάλιση των επαγγελματιών του κλάδου απέστειλε την παρακάτω απάντηση την οποία δημοσιεύουμε αυτολεξεί:
Στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση του 25μελούς διοικητικού συμβουλίου κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων το πρόγραμμα πιστοποίησης ΕΠΑνΕΚ της Ομοσπονδίας για τους υπαλλήλους των κρεοπωλείων – μελών της.
«Η αξία και η δυναμική των παρασκευασμάτων στο κρεοπωλείο του μέλλοντος» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει η Bovillage στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016 από τη 13.00 έως τις 15.00 στο χώρο εκδηλώσεων του Hall 2, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
H μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage είναι χορηγός του 3ου διαγωνισμού κρεοπωλών Black Box, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο της 5ης κλαδικής έκθεσης κρέατος MEAT DAYS.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γκαρμπούνης παρευρέθηκε στις 25/07/2016 στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη στην Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος Μακεδονίας – Θράκης - Θεσσαλίας και ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο κ. Ιωάννης Τσέρνος πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Εμπόρων αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης, ο κ. Δημήτριος Χαμπίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κ.Α.Θ. ΑΕ. και ο κ. Νίκος Εμμανουηλίδης, επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν.Θεσσαλονίκης.
Η διοίκηση του ΣΕΒΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος διετέλεσε για 10 χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου και το 2004, εκτιμώντας την πολύχρονη...
Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διενέργεια του 32ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-6 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο...
Η Bayer Ελλάς αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα της χώρας καθώς μέρος του κόστους φοίτησης...
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΄Ενωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες...

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας. Η NIKAS ιδρύθηκε το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν...
Με τη νέα υπουργική απόφαση υπ΄αριθμό 91354 (ΦΕΚ Β’ 2983/30-8-2017), κατ΄εξουσιοδότηση του ν. 4177/13, ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της ορθής πληροφόρησης των καταναλωτών και των υποχρεώσεων...
Τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, γενικότερα για τη συμβολή του στην επικείμενη ενεργοποίηση (από 20 Σεπτεμβρίου) του εξωδικαστικού μηχανισμού που παρέχει...
Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Δανίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα ηθικό πρόβλημα». Η κυβέρνηση της Δανίας...

Τις προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής κτηνοτροφίας παραθέτει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ μέσω επιστολής της προς τον Υπουργό Αγροτικής...
Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας...
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος,...
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr