Το Ηράκλειο ήταν ο τελευταίος σταθμός του 2ου MEAT PLACE TOUR, που ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 15 του μήνα με την ενημερωτική ημερίδα που διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Galaxy Hotel. Πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου το οποίο εκπροσώπησαν αρκετά μέλη του Δ.Σ. ανάμεσά τους και ο γεν. γραμματέας κ. Βαγγέλης Κουρουπάκης, ο οποίος χαιρέτισε την ημερίδα και καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στο Ηράκλειο.
Οι νομοθεσίες, οι απαιτήσεις αδειοδότησης και όλες οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο, στην Αθήνα, στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο και στην Αθήνα.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Οι ενημερωτικές ημερίδες του περιοδικού MEAT PLACE, που ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και αμέσως μετά στις 3 Απριλίου στην Πάτρα, συνεχίζονται και πάνε βόρεια και κεντρικά της Ελλάδος. Επόμενοι προορισμοί είναι οι πόλεις της Ξάνθης (10 Απριλίου), της Βέροιας (13 Απριλίου) και του Βόλου (17 Απριλίου).
Οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στο MEAT PLACE TOUR και στην 8η κατά σειρά ημερίδα που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 από το περιοδικό MEAT PLACE με την υποστήριξη της Σχολής και του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του οποίου έδωσαν σύσσωμα το δυναμικό «παρών».
Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 54 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου η 8η ημερίδα του MEAT PLACE TOUR (ώρα προσέλευσης 5:00 μ.μ.).
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Το MEAT PLACE TOUR συνεχίζεται και ο επόμενος προορισμός του θα είναι η πόλη του Βόλου, την οποία θα επισκεφτούμε την Κυριακή 17 Απριλίου για την πραγματοποίηση της 5ης κατά σειρά ενημερωτικής ημερίδας, που θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο Forum Conference Center (Διεύθυνση: Δεληγιώργη 9, έναντι ξενοδοχείου Park Hotel Volos).
Την Τετάρτη 13 Απριλίου το απόγευμα (ώρα προσέλευσης: 17.00) θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ημαθίας (διεύθυνση: Κεντρικής 3, Βέροια) η 4η κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα του MEAT PLACE TOUR 2016. Υλοποιείται από το περιοδικό του κλάδου MEAT PLACE και με την υποστήριξη της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας. Το κεντρικό θέμα της είναι η Ελληνική αγορά κρέατος και οι νέες τάσεις που τη διέπουν στους τομείς της παραγωγής, επεξεργασίας, προώθησης και κατανάλωσης. Βασικοί ομιλητές είναι άνθρωποι με μεγάλ
Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 η ‘’Ι.Κ.Ε’’ εγκαινίασε νέα πτέρυγα στις εγκαταστάσεις της και νέα εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ» με σκοπό να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της και να απευθυνθεί...
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), στο πλαίσιο του Κανονισμού 1144/2014 για την προώθηση αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά ή/και σε τρίτες χώρες, υπέβαλε...
Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο τόσο της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών όσο και της αυθεντικότητας των Ελληνικών τροφίμων, εντείνει τους σχετικούς ελέγχους, σε συνεργασία και με το Υπουργείο...
«Με κοινή πρωτοβουλία ΠΕΚ και ΣΕΚ συνδιοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της τεράστιας...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr