Το Ηράκλειο ήταν ο τελευταίος σταθμός του 2ου MEAT PLACE TOUR, που ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 15 του μήνα με την ενημερωτική ημερίδα που διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Galaxy Hotel. Πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου το οποίο εκπροσώπησαν αρκετά μέλη του Δ.Σ. ανάμεσά τους και ο γεν. γραμματέας κ. Βαγγέλης Κουρουπάκης, ο οποίος χαιρέτισε την ημερίδα και καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στο Ηράκλειο.
Οι νομοθεσίες, οι απαιτήσεις αδειοδότησης και όλες οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο, στην Αθήνα, στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο και στην Αθήνα.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Οι ενημερωτικές ημερίδες του περιοδικού MEAT PLACE, που ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και αμέσως μετά στις 3 Απριλίου στην Πάτρα, συνεχίζονται και πάνε βόρεια και κεντρικά της Ελλάδος. Επόμενοι προορισμοί είναι οι πόλεις της Ξάνθης (10 Απριλίου), της Βέροιας (13 Απριλίου) και του Βόλου (17 Απριλίου).
Οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στο MEAT PLACE TOUR και στην 8η κατά σειρά ημερίδα που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 από το περιοδικό MEAT PLACE με την υποστήριξη της Σχολής και του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του οποίου έδωσαν σύσσωμα το δυναμικό «παρών».
Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 54 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου η 8η ημερίδα του MEAT PLACE TOUR (ώρα προσέλευσης 5:00 μ.μ.).
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Το MEAT PLACE TOUR συνεχίζεται και ο επόμενος προορισμός του θα είναι η πόλη του Βόλου, την οποία θα επισκεφτούμε την Κυριακή 17 Απριλίου για την πραγματοποίηση της 5ης κατά σειρά ενημερωτικής ημερίδας, που θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο Forum Conference Center (Διεύθυνση: Δεληγιώργη 9, έναντι ξενοδοχείου Park Hotel Volos).
Την Τετάρτη 13 Απριλίου το απόγευμα (ώρα προσέλευσης: 17.00) θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ημαθίας (διεύθυνση: Κεντρικής 3, Βέροια) η 4η κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα του MEAT PLACE TOUR 2016. Υλοποιείται από το περιοδικό του κλάδου MEAT PLACE και με την υποστήριξη της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας. Το κεντρικό θέμα της είναι η Ελληνική αγορά κρέατος και οι νέες τάσεις που τη διέπουν στους τομείς της παραγωγής, επεξεργασίας, προώθησης και κατανάλωσης. Βασικοί ομιλητές είναι άνθρωποι με μεγάλ
«Ο κλάδος της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας αντιπροσωπεύει τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων προς όφελος του καταναλωτή»
Η εταιρεία ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατασκευάζει εξ ολοκλήρου και διαθέτει στην αγορά τον ανοξείδωτο αυτόματο θάλαμο με ανοξείδωτες αντιστάσεις για ψήσιμο ή βράσιμο κρέατος και τροφίμων. Είναι μονοβάγονος...
Με αδιάλειπτη λειτουργία 55 ετών η οικογενειακή επιχείρηση ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κοτόπουλων. Έχοντας πια αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας...
Η ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ πιστή στις αρχές της για συνεχή εξέλιξη διαθέτει πλέον μια πλήρη σειρά ανανεωμένων θαλάμων θερμικής επεξεργασίας. Η νέα σειρά θαλάμων ενσωμάτωσε καινοτόμες λύσεις για να δώσει...

Με επιστολή της προς τον Υπουργό κ. Ευάγγελο Αποστόλου η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών τον καλεί έστω και την ύστατη στιγμή να ξεσκεπάσει και να σταματήσει τον αθέμιτο...
Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση τόσο της ΠΟΚΚ όσο και του ΣΕΒΕΚ περί αποχώρησής τους από την ΕΔΟΚ ο πρόεδρος της κ. Ελευθέριος Γίτσας, μέσω ανοικτής επιστολής, τους απαντά στην απόφασή τους...
Η εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εμπορική δραστηριότητα συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου,...
Με την εκλογή νέας Διοίκησης ολοκληρώθηκαν στις 28/3/18 οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ. Πρόεδρος...

«Καθορισμός των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή των Κανονισμών 178/2002, 882/2004 και 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και των Εκτελεστικών Κανονισμών...
Η Διεύθυνση Ελέγχων Γάλακτος & Κρέατος ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr) δημιούργησε σελίδα στο facebook για την εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ με σκοπό να μπορούν οι επιχειρήσεις και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται...
Η ‘Ενωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες» θα πραγματοποιήσουν στις 18 Απριλίου τακτική Γενική Συνέλευση. Στο κάλεσμα προς τα μέλη αναφέρουν τα εξής:
Ομόφωνα το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε κατά τη Γ.Σ., που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, να μην κάνει καμία ενέργεια στην τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναγραφή προέλευσης...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr