Το Ηράκλειο ήταν ο τελευταίος σταθμός του 2ου MEAT PLACE TOUR, που ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 15 του μήνα με την ενημερωτική ημερίδα που διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Galaxy Hotel. Πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου το οποίο εκπροσώπησαν αρκετά μέλη του Δ.Σ. ανάμεσά τους και ο γεν. γραμματέας κ. Βαγγέλης Κουρουπάκης, ο οποίος χαιρέτισε την ημερίδα και καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στο Ηράκλειο.
Οι νομοθεσίες, οι απαιτήσεις αδειοδότησης και όλες οι εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο, στην Αθήνα, στη Ρόδο και στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια, στο Βόλο και στην Αθήνα.
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Οι ενημερωτικές ημερίδες του περιοδικού MEAT PLACE, που ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και αμέσως μετά στις 3 Απριλίου στην Πάτρα, συνεχίζονται και πάνε βόρεια και κεντρικά της Ελλάδος. Επόμενοι προορισμοί είναι οι πόλεις της Ξάνθης (10 Απριλίου), της Βέροιας (13 Απριλίου) και του Βόλου (17 Απριλίου).
Οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στο MEAT PLACE TOUR και στην 8η κατά σειρά ημερίδα που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 από το περιοδικό MEAT PLACE με την υποστήριξη της Σχολής και του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του οποίου έδωσαν σύσσωμα το δυναμικό «παρών».
Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 54 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου η 8η ημερίδα του MEAT PLACE TOUR (ώρα προσέλευσης 5:00 μ.μ.).
Όλες οι εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο του κρέατος παρουσιάζονται στις ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σ’ όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο ενημερωτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου από την πόλη της Χαλκίδας και συνεχίστηκε στην Πάτρα, στην Ξάνθη, στη Βέροια και στο Βόλο.
Το MEAT PLACE TOUR συνεχίζεται και ο επόμενος προορισμός του θα είναι η πόλη του Βόλου, την οποία θα επισκεφτούμε την Κυριακή 17 Απριλίου για την πραγματοποίηση της 5ης κατά σειρά ενημερωτικής ημερίδας, που θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο Forum Conference Center (Διεύθυνση: Δεληγιώργη 9, έναντι ξενοδοχείου Park Hotel Volos).
Την Τετάρτη 13 Απριλίου το απόγευμα (ώρα προσέλευσης: 17.00) θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ημαθίας (διεύθυνση: Κεντρικής 3, Βέροια) η 4η κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα του MEAT PLACE TOUR 2016. Υλοποιείται από το περιοδικό του κλάδου MEAT PLACE και με την υποστήριξη της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας. Το κεντρικό θέμα της είναι η Ελληνική αγορά κρέατος και οι νέες τάσεις που τη διέπουν στους τομείς της παραγωγής, επεξεργασίας, προώθησης και κατανάλωσης. Βασικοί ομιλητές είναι άνθρωποι με μεγάλ
Η διοίκηση του ΣΕΒΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος διετέλεσε για 10 χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου και το 2004, εκτιμώντας την πολύχρονη...
Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διενέργεια του 32ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-6 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο...
Η Bayer Ελλάς αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα της χώρας καθώς μέρος του κόστους φοίτησης...
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΄Ενωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες...

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας. Η NIKAS ιδρύθηκε το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν...
Με τη νέα υπουργική απόφαση υπ΄αριθμό 91354 (ΦΕΚ Β’ 2983/30-8-2017), κατ΄εξουσιοδότηση του ν. 4177/13, ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της ορθής πληροφόρησης των καταναλωτών και των υποχρεώσεων...
Τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, γενικότερα για τη συμβολή του στην επικείμενη ενεργοποίηση (από 20 Σεπτεμβρίου) του εξωδικαστικού μηχανισμού που παρέχει...
Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Δανίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα ηθικό πρόβλημα». Η κυβέρνηση της Δανίας...

Τις προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής κτηνοτροφίας παραθέτει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ μέσω επιστολής της προς τον Υπουργό Αγροτικής...
Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας...
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος,...
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr