Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι κρεοπώλες του Ηρακλείου στην ομάδα του περιοδικού Meat Place στο πλαίσιο της 8ης εκπαιδευτικής ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Επιμελητήριο της πόλης. Οι Κρητικοί φημίζονται για τη φιλοξενία τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την επίσκεψή των στελεχών του περιοδικού στο όμορφο Ηράκλειο.
Η Κρήτη είναι ο 8ος σταθμός του Meat Place Tour, που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place. Οι κρεοπώλες της Μεγαλονήσου θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική ημερίδα που στοχεύει να τους ενημερώσει για τις νέες νομοθεσίες της αγοράς κρέατος και των κρεοπωλείων.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013 

Στο Επιμελητήριο Λάρισας 10.00 π.μ. 

10:00 Προσέλευση 

10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων

Σημαντικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στην 6η εκπαιδευτική ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place στο πλαίσιο του Meat Place Tour που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς από την Ξάνθη και επισκέφτηκε αρκετούς από τους μεγαλύτερους νομούς της χώρας μας.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 

Στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ. Κοίλων 17.00 μ.μ. 

17:00 Προσέλευση 
17:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων 

«Νέες νομοθεσίες για την αγορά κρέατος και τα κρεοπωλεία» 

Με την υποστήριξη και φιλοξενία του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου και του Επιμελητηρίου Ν. Ηρακλείου
Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 - Στο Επιμελητήριο Ν. Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελάκη) 

Άλλη μια ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί οι κρεοπώλες της Λάρισας προσήλθαν στο Επιμελητήριο της πόλης, όπου διεξήχθη η 7η εκπαιδευτική ημερίδα που στόχο είχε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του κλάδου και τους επαγγελματίες για όλες τις νέες νομοθεσίες που αφορούν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία.
Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή στην 5η εκπαιδευτική ημερίδα του Meat Place Tour που διοργανώθηκε στα Ιωάννινα την Κυριακή 19 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Du Lac, από την εταιρεία O.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013
Στο ξενοδοχείο Du Lac Α. Μιαούλη & ‘Ικκου 10.00 π.μ.

10:00 Προσέλευση
10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων

Το 5ο Meat Place Tour, το εκπαιδευτικό ταξίδι που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου από την Ξάνθη, συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις 12 Μαΐου στην Αθήνα, φτάνει πλέον στα Ιωάννινα. Έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου και θα υλοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ιωαννίνων.
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr