Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι κρεοπώλες του Ηρακλείου στην ομάδα του περιοδικού Meat Place στο πλαίσιο της 8ης εκπαιδευτικής ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Επιμελητήριο της πόλης. Οι Κρητικοί φημίζονται για τη φιλοξενία τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την επίσκεψή των στελεχών του περιοδικού στο όμορφο Ηράκλειο.
Η Κρήτη είναι ο 8ος σταθμός του Meat Place Tour, που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place. Οι κρεοπώλες της Μεγαλονήσου θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική ημερίδα που στοχεύει να τους ενημερώσει για τις νέες νομοθεσίες της αγοράς κρέατος και των κρεοπωλείων.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013 

Στο Επιμελητήριο Λάρισας 10.00 π.μ. 

10:00 Προσέλευση 

10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων

Σημαντικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στην 6η εκπαιδευτική ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place στο πλαίσιο του Meat Place Tour που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς από την Ξάνθη και επισκέφτηκε αρκετούς από τους μεγαλύτερους νομούς της χώρας μας.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 

Στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ. Κοίλων 17.00 μ.μ. 

17:00 Προσέλευση 
17:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων 

«Νέες νομοθεσίες για την αγορά κρέατος και τα κρεοπωλεία» 

Με την υποστήριξη και φιλοξενία του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου και του Επιμελητηρίου Ν. Ηρακλείου
Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 - Στο Επιμελητήριο Ν. Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελάκη) 

Άλλη μια ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί οι κρεοπώλες της Λάρισας προσήλθαν στο Επιμελητήριο της πόλης, όπου διεξήχθη η 7η εκπαιδευτική ημερίδα που στόχο είχε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του κλάδου και τους επαγγελματίες για όλες τις νέες νομοθεσίες που αφορούν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία.
Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή στην 5η εκπαιδευτική ημερίδα του Meat Place Tour που διοργανώθηκε στα Ιωάννινα την Κυριακή 19 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Du Lac, από την εταιρεία O.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013
Στο ξενοδοχείο Du Lac Α. Μιαούλη & ‘Ικκου 10.00 π.μ.

10:00 Προσέλευση
10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων

Το 5ο Meat Place Tour, το εκπαιδευτικό ταξίδι που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου από την Ξάνθη, συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις 12 Μαΐου στην Αθήνα, φτάνει πλέον στα Ιωάννινα. Έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου και θα υλοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ιωαννίνων.
«Ο κλάδος της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας αντιπροσωπεύει τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων προς όφελος του καταναλωτή»
Η εταιρεία ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατασκευάζει εξ ολοκλήρου και διαθέτει στην αγορά τον ανοξείδωτο αυτόματο θάλαμο με ανοξείδωτες αντιστάσεις για ψήσιμο ή βράσιμο κρέατος και τροφίμων. Είναι μονοβάγονος...
Με αδιάλειπτη λειτουργία 55 ετών η οικογενειακή επιχείρηση ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κοτόπουλων. Έχοντας πια αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας...
Η ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ πιστή στις αρχές της για συνεχή εξέλιξη διαθέτει πλέον μια πλήρη σειρά ανανεωμένων θαλάμων θερμικής επεξεργασίας. Η νέα σειρά θαλάμων ενσωμάτωσε καινοτόμες λύσεις για να δώσει...

Με επιστολή της προς τον Υπουργό κ. Ευάγγελο Αποστόλου η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών τον καλεί έστω και την ύστατη στιγμή να ξεσκεπάσει και να σταματήσει τον αθέμιτο...
Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση τόσο της ΠΟΚΚ όσο και του ΣΕΒΕΚ περί αποχώρησής τους από την ΕΔΟΚ ο πρόεδρος της κ. Ελευθέριος Γίτσας, μέσω ανοικτής επιστολής, τους απαντά στην απόφασή τους...
Η εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εμπορική δραστηριότητα συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου,...
Με την εκλογή νέας Διοίκησης ολοκληρώθηκαν στις 28/3/18 οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ. Πρόεδρος...

«Καθορισμός των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή των Κανονισμών 178/2002, 882/2004 και 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και των Εκτελεστικών Κανονισμών...
Η Διεύθυνση Ελέγχων Γάλακτος & Κρέατος ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr) δημιούργησε σελίδα στο facebook για την εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ με σκοπό να μπορούν οι επιχειρήσεις και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται...
Η ‘Ενωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες» θα πραγματοποιήσουν στις 18 Απριλίου τακτική Γενική Συνέλευση. Στο κάλεσμα προς τα μέλη αναφέρουν τα εξής:
Ομόφωνα το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε κατά τη Γ.Σ., που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, να μην κάνει καμία ενέργεια στην τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναγραφή προέλευσης...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr