Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι κρεοπώλες του Ηρακλείου στην ομάδα του περιοδικού Meat Place στο πλαίσιο της 8ης εκπαιδευτικής ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Επιμελητήριο της πόλης. Οι Κρητικοί φημίζονται για τη φιλοξενία τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την επίσκεψή των στελεχών του περιοδικού στο όμορφο Ηράκλειο.
Η Κρήτη είναι ο 8ος σταθμός του Meat Place Tour, που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place. Οι κρεοπώλες της Μεγαλονήσου θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική ημερίδα που στοχεύει να τους ενημερώσει για τις νέες νομοθεσίες της αγοράς κρέατος και των κρεοπωλείων.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013 

Στο Επιμελητήριο Λάρισας 10.00 π.μ. 

10:00 Προσέλευση 

10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων

Σημαντικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στην 6η εκπαιδευτική ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place στο πλαίσιο του Meat Place Tour που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς από την Ξάνθη και επισκέφτηκε αρκετούς από τους μεγαλύτερους νομούς της χώρας μας.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 

Στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ. Κοίλων 17.00 μ.μ. 

17:00 Προσέλευση 
17:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων 

«Νέες νομοθεσίες για την αγορά κρέατος και τα κρεοπωλεία» 

Με την υποστήριξη και φιλοξενία του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου και του Επιμελητηρίου Ν. Ηρακλείου
Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 - Στο Επιμελητήριο Ν. Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελάκη) 

Άλλη μια ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί οι κρεοπώλες της Λάρισας προσήλθαν στο Επιμελητήριο της πόλης, όπου διεξήχθη η 7η εκπαιδευτική ημερίδα που στόχο είχε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του κλάδου και τους επαγγελματίες για όλες τις νέες νομοθεσίες που αφορούν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία.
Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή στην 5η εκπαιδευτική ημερίδα του Meat Place Tour που διοργανώθηκε στα Ιωάννινα την Κυριακή 19 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Du Lac, από την εταιρεία O.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013
Στο ξενοδοχείο Du Lac Α. Μιαούλη & ‘Ικκου 10.00 π.μ.

10:00 Προσέλευση
10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων

Το 5ο Meat Place Tour, το εκπαιδευτικό ταξίδι που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου από την Ξάνθη, συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις 12 Μαΐου στην Αθήνα, φτάνει πλέον στα Ιωάννινα. Έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου και θα υλοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ιωαννίνων.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στο Δημαρχείο Λοκρών, ημερίδα με θέμα «Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα - Προβλήματα Προοπτικές». Συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή ενέργεια προβολής του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος της μάρκας Bovillage στο εστιατόριο Balcony, στην οδό Βεΐκου 1, στο Κουκάκι.
Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών και ομόφωνα ψηφίσθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων οργανώνει εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Καινοτομία στη βιομηχανία τροφίμων - Βήματα και αλληλεπιδράσεις από την νεοφανή ιδέα έως την παραγωγή και τη διάθεση...

Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr