Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι κρεοπώλες του Ηρακλείου στην ομάδα του περιοδικού Meat Place στο πλαίσιο της 8ης εκπαιδευτικής ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Επιμελητήριο της πόλης. Οι Κρητικοί φημίζονται για τη φιλοξενία τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την επίσκεψή των στελεχών του περιοδικού στο όμορφο Ηράκλειο.
Η Κρήτη είναι ο 8ος σταθμός του Meat Place Tour, που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place. Οι κρεοπώλες της Μεγαλονήσου θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική ημερίδα που στοχεύει να τους ενημερώσει για τις νέες νομοθεσίες της αγοράς κρέατος και των κρεοπωλείων.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013 

Στο Επιμελητήριο Λάρισας 10.00 π.μ. 

10:00 Προσέλευση 

10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων

Σημαντικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στην 6η εκπαιδευτική ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place στο πλαίσιο του Meat Place Tour που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς από την Ξάνθη και επισκέφτηκε αρκετούς από τους μεγαλύτερους νομούς της χώρας μας.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 

Στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ. Κοίλων 17.00 μ.μ. 

17:00 Προσέλευση 
17:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων 

«Νέες νομοθεσίες για την αγορά κρέατος και τα κρεοπωλεία» 

Με την υποστήριξη και φιλοξενία του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου και του Επιμελητηρίου Ν. Ηρακλείου
Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 - Στο Επιμελητήριο Ν. Ηρακλείου (Αίθουσα Καστελάκη) 

Άλλη μια ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την αγορά κρέατος Meat Place στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί οι κρεοπώλες της Λάρισας προσήλθαν στο Επιμελητήριο της πόλης, όπου διεξήχθη η 7η εκπαιδευτική ημερίδα που στόχο είχε να ενημερώσει τους εκπροσώπους του κλάδου και τους επαγγελματίες για όλες τις νέες νομοθεσίες που αφορούν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία.
Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή στην 5η εκπαιδευτική ημερίδα του Meat Place Tour που διοργανώθηκε στα Ιωάννινα την Κυριακή 19 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Du Lac, από την εταιρεία O.mind Creatives και το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013
Στο ξενοδοχείο Du Lac Α. Μιαούλη & ‘Ικκου 10.00 π.μ.

10:00 Προσέλευση
10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων

Το 5ο Meat Place Tour, το εκπαιδευτικό ταξίδι που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου από την Ξάνθη, συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις 12 Μαΐου στην Αθήνα, φτάνει πλέον στα Ιωάννινα. Έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου και θα υλοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ιωαννίνων.
Η διοίκηση του ΣΕΒΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος διετέλεσε για 10 χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου και το 2004, εκτιμώντας την πολύχρονη...
Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διενέργεια του 32ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-6 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο...
Η Bayer Ελλάς αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα της χώρας καθώς μέρος του κόστους φοίτησης...
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΄Ενωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες...

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας. Η NIKAS ιδρύθηκε το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν...
Με τη νέα υπουργική απόφαση υπ΄αριθμό 91354 (ΦΕΚ Β’ 2983/30-8-2017), κατ΄εξουσιοδότηση του ν. 4177/13, ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της ορθής πληροφόρησης των καταναλωτών και των υποχρεώσεων...
Τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, γενικότερα για τη συμβολή του στην επικείμενη ενεργοποίηση (από 20 Σεπτεμβρίου) του εξωδικαστικού μηχανισμού που παρέχει...
Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Δανίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα ηθικό πρόβλημα». Η κυβέρνηση της Δανίας...

Τις προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής κτηνοτροφίας παραθέτει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ μέσω επιστολής της προς τον Υπουργό Αγροτικής...
Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας...
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος,...
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr