FOOD MAKER ΕΠΕ

FOOD MAKER ΕΠΕ
Θέση Στρόγγυλη ΒΙΟ.ΠΑ. Μαρκόπουλου
Τ. 2299025422 • F. 2299025244
info@foodmaker.gr • www.foodmaker.gr

MEKE NATURAL

MEKE NATURAL
Αρχιμήδους 30, 19400, ΒΙ.ΠΕ.Κορωπίου
Τ.2108970629 • F.2108970757
info@meke-natural.gr

NATURAL CASINGS - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΩΙΚΑ ΕΝΤΕΡΑ

NATURAL CASINGS -
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΚΕ
ΖΩΙΚΑ ΕΝΤΕΡΑ
ΣΤΕΦ. ΣΑΡΑΦΗ 27, Τ.Κ. 12242 ΑΙΓΑΛΕΩ
Τ. 2177271197 • F. 2177271197
info@casings.gr • www.casings.gr

PROVIL ΑΕ

PROVIL ΑΕ
ΒΙ.ΠΕ Θ Σίνδου Οδός Α3, 57022 Θεσσαλονίκη
Τ. 2310795730 • F. 2310795732
Γραφεία Αθήνας: Λεωφ. Λαυρίου 109
15354 Γλυκά Νερά
Τ. 2106657680 • F. 2106657686
info@provil.gr • www.provil.gr

VILMA ΕΠΕ

VILMA M.ΕΠΕ
ΔΟΓΡΑΜΑΝΤΖΗ M.ΕΠΕ
Βοηθητικές Ύλες, Βελτιωτικά, Καρυκεύματα
Αλλαντοποιίας & Κρεατοσκευασμάτων
13η Αρ.5 - 14η Αρ. 6 ΒΙΟ.ΠΑ. Άνω Λιοσίων,
13341 Άνω Λιόσια
Τ. 2102818218 • F. 2102819450
vilmagr@otenet.gr

ΜΠΟΝΙΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΙΚΕ

ΜΠΟΝΙΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΙΚΕ
Παραγωγή – Εμπορία εδεσμάτων,
Μουστάρδα, Κέτσαπ, Καρυκεύματα Κρεατοσκευα-
σμάτων, Μαρινάτες, Γεμίσεις
λαγκαδάς Θεσσαλονίκης, Τ.Κ.57200
Τ.2394 052 685 • F.2394 052 686
info@bonita.gr • www.bonita.gr


ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ ΘΑΛΗΣ

ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ ΘΑΛΗΣ
Έδρα: Ι.Ε Κοροβάγκου 3, 54627 Θεσσαλονίκη
Τ: +30 2310 533427, +30 2310 538401
F: +30 2310 529082
info@nefeloudis.gr • www.nefeloudis.gr
Υποκατάστημα: ΒΙ.ΠΕ Σίνδου - Α4 Θεσσαλονίκη
Τ: +30 2310 569838 • F: +30 2310 569839
Υποκατάστημα: Γονατά Στ. 50, 12133 Περιστέρι
Τ: 210 5750100 • F: 210 5750100

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Έντερα Ζωικά
Αμισιανά Καβάλας
Τ. 2510 326001 • F. 2510 326726
info@fragoulis.com.gr • www.fragoulis.com.gr

ΦΥΡΙΠΠΗΣ Α.Ε.

ΦΥΡΙΠΠΗΣ Α.Ε.
Αντιπροσωπείες- Εμπόριο, Παραγωγή &
Επεξεργασία Πρώτων Υλών Βιομ/νιών Τροφίμων
Θεσσαλονίκης 58, 18233 Αγ. Ι. Ρέντης
Τ. 2104929701-3, 2104920617-19
F. 2104930620, 2104923154
info@fyrippis.gr • www.fyrippis.gr

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr