Το περιοδικό της ελληνικής αγοράς κρέατος

Το MEAT PLACE είναι το μηνιαίο περιοδικό της αγοράς κρέατος, πουλερικών και σκευασμάτων.

Αποστέλλεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο κρέατος, στο σύνολο της ελληνικής αγοράς. Ο κύκλος του αναγνωστικού του κοινού απλώνεται σε μια ευρεία γκάμα της αγοράς:

  • Αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι κρέατος, πουλερικών, ζώντων ζώων.
  • Λιανικό εμπόριο: κρεοπωλεία, αλυσίδες super market.
  • Παραγωγή:κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες.
  • Βιομηχανία: σφαγεία, εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, πουλερικών κι σκευασμάτων, αλλαντοβιομηχανίες.
  • Εταιρείες αποθήκευσης και διανομής / ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα.
  • Εταιρείες του κλάδου HO-RE-CA (τμήματα εφοδιασμού σε προϊόντα κρέατος και πουλερικών).
  • Παραγωγή και εμπορία ειδικού εξοπλισμού:σφαγειοτεχνικός εξοπλιμός, μηχανήματα επεξεργασία κρέατος και πουλερικών, μηχανήματα κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού εξοπλισμού.
  • Βιομηχανία και εμπορία ψυτκικών συσκευών.
  • Επιχειρήσεις επαγγελαμτικού εξοπλισμού καταστημάττων.
  • Επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας επαγγελαμτικών οχημάτψν, επιχειρήσεις μετασκευής επαγγελματικών οχημάτων.
  • Εταιρείες πιστοποίησης, καθαρισμού και απολύμανσης, ειδικών συμβούλων.
  • Επιστήμονες και επιστημονικοί φορείς (κτηνίατροι, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων κ.ά).
  • Δημόσιοι φορείς ελέγχου και εποπτείας της αγοράς τροφίμων (ΕΦΕΤ. Διευθύνσεις Κτηνιατρικής, Διευθύνσεις Εμπορίου κ.ά.).
  • Εκπαιδευτικοί φορείς που σχετίζονται με την αγορά κρέατος (κτηνιατρικές και γεωπονικές σχολές, σχολές τεχνολόγων τροφίμων, σχολές επαγγελμάτων κρέατος).
Η διοίκηση του ΣΕΒΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος διετέλεσε για 10 χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου και το 2004, εκτιμώντας την πολύχρονη...
Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διενέργεια του 32ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-6 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο...
Η Bayer Ελλάς αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα της χώρας καθώς μέρος του κόστους φοίτησης...
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΄Ενωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες...

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας. Η NIKAS ιδρύθηκε το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν...
Με τη νέα υπουργική απόφαση υπ΄αριθμό 91354 (ΦΕΚ Β’ 2983/30-8-2017), κατ΄εξουσιοδότηση του ν. 4177/13, ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της ορθής πληροφόρησης των καταναλωτών και των υποχρεώσεων...
Τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, γενικότερα για τη συμβολή του στην επικείμενη ενεργοποίηση (από 20 Σεπτεμβρίου) του εξωδικαστικού μηχανισμού που παρέχει...
Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Δανίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα ηθικό πρόβλημα». Η κυβέρνηση της Δανίας...

Τις προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής κτηνοτροφίας παραθέτει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ μέσω επιστολής της προς τον Υπουργό Αγροτικής...
Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας...
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος,...
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr