Το περιοδικό της ελληνικής αγοράς κρέατος

Το MEAT PLACE είναι το μηνιαίο περιοδικό της αγοράς κρέατος, πουλερικών και σκευασμάτων.

Αποστέλλεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο κρέατος, στο σύνολο της ελληνικής αγοράς. Ο κύκλος του αναγνωστικού του κοινού απλώνεται σε μια ευρεία γκάμα της αγοράς:

  • Αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι κρέατος, πουλερικών, ζώντων ζώων.
  • Λιανικό εμπόριο: κρεοπωλεία, αλυσίδες super market.
  • Παραγωγή:κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες.
  • Βιομηχανία: σφαγεία, εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, πουλερικών κι σκευασμάτων, αλλαντοβιομηχανίες.
  • Εταιρείες αποθήκευσης και διανομής / ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα.
  • Εταιρείες του κλάδου HO-RE-CA (τμήματα εφοδιασμού σε προϊόντα κρέατος και πουλερικών).
  • Παραγωγή και εμπορία ειδικού εξοπλισμού:σφαγειοτεχνικός εξοπλιμός, μηχανήματα επεξεργασία κρέατος και πουλερικών, μηχανήματα κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού εξοπλισμού.
  • Βιομηχανία και εμπορία ψυτκικών συσκευών.
  • Επιχειρήσεις επαγγελαμτικού εξοπλισμού καταστημάττων.
  • Επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας επαγγελαμτικών οχημάτψν, επιχειρήσεις μετασκευής επαγγελματικών οχημάτων.
  • Εταιρείες πιστοποίησης, καθαρισμού και απολύμανσης, ειδικών συμβούλων.
  • Επιστήμονες και επιστημονικοί φορείς (κτηνίατροι, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων κ.ά).
  • Δημόσιοι φορείς ελέγχου και εποπτείας της αγοράς τροφίμων (ΕΦΕΤ. Διευθύνσεις Κτηνιατρικής, Διευθύνσεις Εμπορίου κ.ά.).
  • Εκπαιδευτικοί φορείς που σχετίζονται με την αγορά κρέατος (κτηνιατρικές και γεωπονικές σχολές, σχολές τεχνολόγων τροφίμων, σχολές επαγγελμάτων κρέατος).
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...

Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...
Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....

Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Αθηναϊκή Συνάντηση και η 3η Συνάντηση Βορείων αντίστοιχα, της Ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών / Hellenic Artisan Butchers....
Μετά από μια “Οδύσσεια” διάρκειας 3ετίας στην οποία δόθηκε αγώνας για όλους τους τύπους αδειοδοτήσεων που απαιτούνται για ένα παρόμοιο εγχείρημα, το Υγειονομικό σφαγείο της οικογένειας Σταμούλη...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr