Νικητής της κλήρωσης για τα επαγγελματικά μαχαίρια της RATIONAL αναδείχθηκε ο κ. Μανώλης Δατσέρης, ο οποίος διατηρεί κρεοπωλείο στη Ν. Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Δημοκρατίας 140 (τηλ. 2810 245479). Η επιχείρηση είναι οικογενειακή, 4ης γενιάς και διαθέτει παραδοσιακά προϊόντα άριστης ποιότητας. Το κρεοπωλείο είναι υπερσύγχρονο, διαθέτει παρασκευαστήριο, θάλαμο ωρίμανσης και είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δατσέρης είναι και ταμίας του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου.
Οι δυναμικοί και πολλά υποσχόμενοι κλάδοι του κρέατος και του γάλακτος έδωσαν δυναμικό «παρών» στην 5η έκθεση MEAT DAYS και στην 4η έκθεση DAIRY EXPO, που πραγματοποιήθηκαν μαζί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Ο παλμός της αγοράς κρέατος χτυπά στην 5η MEAT DAYS 2016, όπου σύσσωμη η αγορά κρέατος δίνει το δικό της καθιερωμένο πλέον ραντεβού.Η μεγάλη συνάντηση όλων των κλάδων και των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος και των προϊόντων του έχει οριστεί για το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.
BIZTEC, BIZERBA & REGATE, σας προσκαλούν στη MEAT DAYS 2016. Συναντήστε μας στο περίπτερο B2-C1 / Hall 2 για να ανακαλύψετε φρέσκιες και λειτουργικές ιδέες που απορρέουν από τη συνέργεια κορυφαίων εταιρειών και γίνονται λύσεις για τον κάθε επαγγελματία στο χώρο του κρέατος.
«Το κρέας και τα προϊόντα του: Από την εκτροφή … στην κατανάλωση. Ευζωία ζώων – ασφάλεια τροφίμων – επίσημος έλεγχος – ζωικά υποπροϊόντα» είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT DAYS. Τη διοργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Συνολικά 93 προϊόντα με βάση το κρέας και παρασκευάσματα κρέατος βραβεύτηκαν στην 5η «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων», που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Από τα 114 διαγωνιστικά δείγματα που συμμετείχαν στην Αξιολόγηση βραβεύτηκαν τα 43 με χρυσό, τα 28 με αργυρό και τα 22 με χάλκινο βραβείο ποιότητας.
Δημιουργικότητα, φαντασία και ταλέντο είναι τα χαρακτηριστικά του 3ου διαγωνισμού κρεοπωλών Black Box, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ενώπιον του εκθεσιακού κοινού της 5ης MEAT DAYS. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν την όλη προσπάθεια των κρεοπωλών και με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κλήθηκαν να ψηφίσουν το καλύτερο κρεατοσκεύασμα.
Η μεγάλη διπλή διοργάνωση της ο.mind creatives που είναι αφιερωμένη στα ζωικά προϊόντα του τόπου μας, και τη συνθέτουν οι παράλληλες εκθέσεις MEAT DAYS & DAIRY EXPO 2016 ξεκινά την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Οι εκθέσεις MEAT DAYS και DAIRY EXPO, διοργανώσεις της o.mind creatives αποτελούν μοναδική ευκαιρία προβολής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρέατος, της γαλακτοκομίας και των παραγόμενων προϊόντων τους. Συγχρόνως αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις των παραπάνω κλάδων. Σε αυτό συμβάλλουν καθοριστικά οι πολλές και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των εκθέσεων. Φέτος είναι ιδιαιτέρως πλούσια η θεματολογία, πολλές οι ημερίδες και αξιοπρόσεκτες οι εκδηλώσεις τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι επισκέπτες της διπλής διοργάνωσης.
Η εταιρεία Manager’s Office θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS ένα εφαρμοσμένο σεμινάριο Sales & Marketing για την ενδεδειγμένη ανάπτυξη στο HO.RE.CA με τίτλο «Ανάπτυξη Πωλήσεων & Μάρκετινγκ σε HO.RE.CA». Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ώρα 15.00-17.00, στο συνεδριακό χώρο της αίθουσας 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo. Κατά τη διάρκεια του δίωρου σεμιναρίου θα αναπτυχθούν οι τρόποι πωλήσεων & marketing για την προσέγγιση Hotel - Restaurant –Cafeteria, οι διαδικασίες, τα marketing tools, το απαιτούμενο προσωπικό, οι τεχνικές πωλήσεων και το αποτέλεσμα που μπορείτε να επιφέρετε αν κινηθείτε οργανωμένα.
Η διοίκηση του ΣΕΒΕΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος διετέλεσε για 10 χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου και το 2004, εκτιμώντας την πολύχρονη...
Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διενέργεια του 32ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4-6 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο...
Η Bayer Ελλάς αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα της χώρας καθώς μέρος του κόστους φοίτησης...
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΄Ενωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες...

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας «ΝIKAS», Παναγιώτης Νίκας. Η NIKAS ιδρύθηκε το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν...
Με τη νέα υπουργική απόφαση υπ΄αριθμό 91354 (ΦΕΚ Β’ 2983/30-8-2017), κατ΄εξουσιοδότηση του ν. 4177/13, ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της ορθής πληροφόρησης των καταναλωτών και των υποχρεώσεων...
Τις ευχαριστίες της προς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, γενικότερα για τη συμβολή του στην επικείμενη ενεργοποίηση (από 20 Σεπτεμβρίου) του εξωδικαστικού μηχανισμού που παρέχει...
Το Συμβούλιο Δεοντολογίας της Δανίας ζήτησε υψηλότερο φόρο επί του κόκκινου κρέατος, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα ηθικό πρόβλημα». Η κυβέρνηση της Δανίας...

Τις προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής κτηνοτροφίας παραθέτει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ μέσω επιστολής της προς τον Υπουργό Αγροτικής...
Στην εποχή που όλα πλέον κινούνται διαδικτυακά, η εταιρεία o.mind Creatives ανανέωσε την εταιρική της ιστοσελίδα, η οποία πλέον συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών της, καθιστώντας...
Η σειρά προϊόντων παναρίσματος της FOOD MAKER Ε.Π.Ε. για το κρεοπωλείο και κάθε επαγγελματική κουζίνα περιλαμβάνει γαλέτες σε ποικιλία χρωμάτων όπως κίτρινη, πορτοκαλί, άσπρη, κουρκούτι παναρίσματος,...
Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική γευστική απόλαυση αποτελούν τα βασικότερα χαρακτηριστικά των γνήσιων burger που παράγει η εταιρεία «Κρέατα Μακεδονίας» Αφοί Αστερίου.

© 2017 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr