Νέα εποχή ξεκινά για την έκθεση κρέατος Meat Days που πλέον διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της και μετονομάζεται σε MEAT & GRILL DAYS. Υποστηρίζει και προβάλλει πάντα την εγχώρια και διεθνή αγορά κρέατος και από τη φετινή διοργάνωση εμπλουτίζει το χαρακτήρα της και εντάσσει στο δυναμικό της πολλές, νέες σημαντικές κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων που αφορούν στη μαζική εστίαση. Η συνένωση και συνάντηση αυτών των δύο δυναμικών κλάδων έγινε μετά από απαίτηση της αγοράς κρέατος με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα της παραγωγής και διακίνησής του που φτάνει και μέχρι το σημαντικότατο κλάδο της μαζικής εστίασης.
Νικητής της κλήρωσης για τα επαγγελματικά μαχαίρια της RATIONAL αναδείχθηκε ο κ. Μανώλης Δατσέρης, ο οποίος διατηρεί κρεοπωλείο στη Ν. Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Δημοκρατίας 140 (τηλ. 2810 245479). Η επιχείρηση είναι οικογενειακή, 4ης γενιάς και διαθέτει παραδοσιακά προϊόντα άριστης ποιότητας. Το κρεοπωλείο είναι υπερσύγχρονο, διαθέτει παρασκευαστήριο, θάλαμο ωρίμανσης και είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δατσέρης είναι και ταμίας του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου.
Οι δυναμικοί και πολλά υποσχόμενοι κλάδοι του κρέατος και του γάλακτος έδωσαν δυναμικό «παρών» στην 5η έκθεση MEAT DAYS και στην 4η έκθεση DAIRY EXPO, που πραγματοποιήθηκαν μαζί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Ο παλμός της αγοράς κρέατος χτυπά στην 5η MEAT DAYS 2016, όπου σύσσωμη η αγορά κρέατος δίνει το δικό της καθιερωμένο πλέον ραντεβού.Η μεγάλη συνάντηση όλων των κλάδων και των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος και των προϊόντων του έχει οριστεί για το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.
BIZTEC, BIZERBA & REGATE, σας προσκαλούν στη MEAT DAYS 2016. Συναντήστε μας στο περίπτερο B2-C1 / Hall 2 για να ανακαλύψετε φρέσκιες και λειτουργικές ιδέες που απορρέουν από τη συνέργεια κορυφαίων εταιρειών και γίνονται λύσεις για τον κάθε επαγγελματία στο χώρο του κρέατος.
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά κρέατος και τους ανθρώπους που δρουν σε αυτή. Από το τεύχος 82 το MEAT PLACE κάνει τη διαφορά, εκσυγχρονίζεται, ομορφαίνει, μεγαλώνει και ανεβαίνει επίπεδο. H εκδότρια εταιρεία o.mind creatives αποφασίσε να ανανεώσει την εικόνα του περιοδικού δίνοντάς του μια νέα, πιο σύγχρονη μορφή και πλέον θα έρχεται στα χέρια σας σε μεγαλύτερο μέγεθος, με ανανεωμένη παρουσία και νέο λογότυπο, διατηρώντας όμως πάντα την πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη του που αφορά στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά.
Συνολικά 93 προϊόντα με βάση το κρέας και παρασκευάσματα κρέατος βραβεύτηκαν στην 5η «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων», που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Από τα 114 διαγωνιστικά δείγματα που συμμετείχαν στην Αξιολόγηση βραβεύτηκαν τα 43 με χρυσό, τα 28 με αργυρό και τα 22 με χάλκινο βραβείο ποιότητας.
Δημιουργικότητα, φαντασία και ταλέντο είναι τα χαρακτηριστικά του 3ου διαγωνισμού κρεοπωλών Black Box, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ενώπιον του εκθεσιακού κοινού της 5ης MEAT DAYS. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν την όλη προσπάθεια των κρεοπωλών και με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κλήθηκαν να ψηφίσουν το καλύτερο κρεατοσκεύασμα.
Η μεγάλη διπλή διοργάνωση της ο.mind creatives που είναι αφιερωμένη στα ζωικά προϊόντα του τόπου μας, και τη συνθέτουν οι παράλληλες εκθέσεις MEAT DAYS & DAIRY EXPO 2016 ξεκινά την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Οι εκθέσεις MEAT DAYS και DAIRY EXPO, διοργανώσεις της o.mind creatives αποτελούν μοναδική ευκαιρία προβολής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρέατος, της γαλακτοκομίας και των παραγόμενων προϊόντων τους. Συγχρόνως αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις των παραπάνω κλάδων. Σε αυτό συμβάλλουν καθοριστικά οι πολλές και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των εκθέσεων. Φέτος είναι ιδιαιτέρως πλούσια η θεματολογία, πολλές οι ημερίδες και αξιοπρόσεκτες οι εκδηλώσεις τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι επισκέπτες της διπλής διοργάνωσης.
«Ο κλάδος της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας αντιπροσωπεύει τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων προς όφελος του καταναλωτή»
Η εταιρεία ΛΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. κατασκευάζει εξ ολοκλήρου και διαθέτει στην αγορά τον ανοξείδωτο αυτόματο θάλαμο με ανοξείδωτες αντιστάσεις για ψήσιμο ή βράσιμο κρέατος και τροφίμων. Είναι μονοβάγονος...
Με αδιάλειπτη λειτουργία 55 ετών η οικογενειακή επιχείρηση ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας κοτόπουλων. Έχοντας πια αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας...
Η ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ πιστή στις αρχές της για συνεχή εξέλιξη διαθέτει πλέον μια πλήρη σειρά ανανεωμένων θαλάμων θερμικής επεξεργασίας. Η νέα σειρά θαλάμων ενσωμάτωσε καινοτόμες λύσεις για να δώσει...

Με επιστολή της προς τον Υπουργό κ. Ευάγγελο Αποστόλου η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών τον καλεί έστω και την ύστατη στιγμή να ξεσκεπάσει και να σταματήσει τον αθέμιτο...
Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση τόσο της ΠΟΚΚ όσο και του ΣΕΒΕΚ περί αποχώρησής τους από την ΕΔΟΚ ο πρόεδρος της κ. Ελευθέριος Γίτσας, μέσω ανοικτής επιστολής, τους απαντά στην απόφασή τους...
Η εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εμπορική δραστηριότητα συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου,...
Με την εκλογή νέας Διοίκησης ολοκληρώθηκαν στις 28/3/18 οι εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ. Πρόεδρος...

«Καθορισμός των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή των Κανονισμών 178/2002, 882/2004 και 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και των Εκτελεστικών Κανονισμών...
Η Διεύθυνση Ελέγχων Γάλακτος & Κρέατος ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr) δημιούργησε σελίδα στο facebook για την εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ με σκοπό να μπορούν οι επιχειρήσεις και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται...
Η ‘Ενωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες» θα πραγματοποιήσουν στις 18 Απριλίου τακτική Γενική Συνέλευση. Στο κάλεσμα προς τα μέλη αναφέρουν τα εξής:
Ομόφωνα το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε κατά τη Γ.Σ., που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, να μην κάνει καμία ενέργεια στην τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναγραφή προέλευσης...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr