Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά κρέατος και τους ανθρώπους που δρουν σε αυτή. Από το τεύχος 82 το MEAT PLACE κάνει τη διαφορά, εκσυγχρονίζεται, ομορφαίνει, μεγαλώνει και ανεβαίνει επίπεδο. H εκδότρια εταιρεία o.mind creatives αποφασίσε να ανανεώσει την εικόνα του περιοδικού δίνοντάς του μια νέα, πιο σύγχρονη μορφή και πλέον θα έρχεται στα χέρια σας σε μεγαλύτερο μέγεθος, με ανανεωμένη παρουσία και νέο λογότυπο, διατηρώντας όμως πάντα την πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη του που αφορά στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά.
Συνολικά 93 προϊόντα με βάση το κρέας και παρασκευάσματα κρέατος βραβεύτηκαν στην 5η «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων», που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Από τα 114 διαγωνιστικά δείγματα που συμμετείχαν στην Αξιολόγηση βραβεύτηκαν τα 43 με χρυσό, τα 28 με αργυρό και τα 22 με χάλκινο βραβείο ποιότητας.
Δημιουργικότητα, φαντασία και ταλέντο είναι τα χαρακτηριστικά του 3ου διαγωνισμού κρεοπωλών Black Box, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ενώπιον του εκθεσιακού κοινού της 5ης MEAT DAYS. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν την όλη προσπάθεια των κρεοπωλών και με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κλήθηκαν να ψηφίσουν το καλύτερο κρεατοσκεύασμα.
Η μεγάλη διπλή διοργάνωση της ο.mind creatives που είναι αφιερωμένη στα ζωικά προϊόντα του τόπου μας, και τη συνθέτουν οι παράλληλες εκθέσεις MEAT DAYS & DAIRY EXPO 2016 ξεκινά την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Οι εκθέσεις MEAT DAYS και DAIRY EXPO, διοργανώσεις της o.mind creatives αποτελούν μοναδική ευκαιρία προβολής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρέατος, της γαλακτοκομίας και των παραγόμενων προϊόντων τους. Συγχρόνως αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις των παραπάνω κλάδων. Σε αυτό συμβάλλουν καθοριστικά οι πολλές και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των εκθέσεων. Φέτος είναι ιδιαιτέρως πλούσια η θεματολογία, πολλές οι ημερίδες και αξιοπρόσεκτες οι εκδηλώσεις τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι επισκέπτες της διπλής διοργάνωσης.
Νικητής της κλήρωσης για τα επαγγελματικά μαχαίρια της RATIONAL αναδείχθηκε ο κ. Μανώλης Δατσέρης, ο οποίος διατηρεί κρεοπωλείο στη Ν. Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Δημοκρατίας 140 (τηλ. 2810 245479). Η επιχείρηση είναι οικογενειακή, 4ης γενιάς και διαθέτει παραδοσιακά προϊόντα άριστης ποιότητας. Το κρεοπωλείο είναι υπερσύγχρονο, διαθέτει παρασκευαστήριο, θάλαμο ωρίμανσης και είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δατσέρης είναι και ταμίας του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου.
Οι δυναμικοί και πολλά υποσχόμενοι κλάδοι του κρέατος και του γάλακτος έδωσαν δυναμικό «παρών» στην 5η έκθεση MEAT DAYS και στην 4η έκθεση DAIRY EXPO, που πραγματοποιήθηκαν μαζί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Ο παλμός της αγοράς κρέατος χτυπά στην 5η MEAT DAYS 2016, όπου σύσσωμη η αγορά κρέατος δίνει το δικό της καθιερωμένο πλέον ραντεβού.Η μεγάλη συνάντηση όλων των κλάδων και των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος και των προϊόντων του έχει οριστεί για το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.
BIZTEC, BIZERBA & REGATE, σας προσκαλούν στη MEAT DAYS 2016. Συναντήστε μας στο περίπτερο B2-C1 / Hall 2 για να ανακαλύψετε φρέσκιες και λειτουργικές ιδέες που απορρέουν από τη συνέργεια κορυφαίων εταιρειών και γίνονται λύσεις για τον κάθε επαγγελματία στο χώρο του κρέατος.
«Το κρέας και τα προϊόντα του: Από την εκτροφή … στην κατανάλωση. Ευζωία ζώων – ασφάλεια τροφίμων – επίσημος έλεγχος – ζωικά υποπροϊόντα» είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT DAYS. Τη διοργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Η Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας – Θράκης - Θεσσαλίας κοινοποίησε επείγουσα ανακοίνωσή με την οποία ενημερώνει όλα τα μέλη της για την υποχρέωση άμεσης εγγραφής τους στο «Ενιαίο...
Η HELLAGRO A.E. θα έχει, για άλλη μια φορά, δυναμική παρουσία στην Agrotica 2018, δίνοντας την ευκαιρία στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης να δουν το ευρύ φάσμα τόσο των δραστηριοτήτων...
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας, η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση, το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά και ο σπουδαίος ρόλος...
Η ΕΔΟΚ στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου 2018 οριστικοποίησε την απόφασή της να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών της την 7η Μαρτίου 2018. Η Γ.Σ. της ΕΔΟΚ, εκφράζοντας τη βούληση της οργάνωσης...

Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά...
«Ενιαία Υγεία: Άνθρωπος, Ζώα, Περιβάλλον, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων – Εφαρμογή HACCP, σε μονάδα μαζικής παραγωγής» είναι ο τίτλος του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών...
Στο κοσμικό κέντρο Focus Hall θα συναντηθούν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με τις οικογένειές τους, τους φίλους και συνεργάτες τους στο πλαίσιο του ετήσιου χορού, που θα πραγματοποιηθεί...
Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική...

Η νεοσύστατη, διαδικτυακή Ομάδα Ελλήνων Κρεοτεχνών ξεκίνησε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας στην πράξη την αξία και το νόημα της λέξης «Ομάδα». Κατάφερε να ενώσει τα μέλη της από όλα τα μέρη...
Η εταιρεία Μέγας Γύρος ετοιμάζοντας το αναπτυξιακό πλάνο του 2018 με κύριο άξονα το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας τόσο στην παραγωγή όσο και στη διοίκηση....
Η εταιρεία «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής ΑΒΕΕ» με συνεχή παρουσία για πάνω από πέντε δεκαετίες στο χώρο των πουλερικών, φέτος παρουσιάζει τον μοναδικής νοστιμιάς και ποιότητας «χρυσό κόκορα». Ο...
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 8 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του στην Κρεαταγορά. Είναι η πρώτη βασιλόπιτα που κόβει το νεοσύστατο Διοικητικό...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr