Η o.mind creatives διοργανώτρια εταιρεία της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10-12 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, δίνει φέτος μια μοναδική ευκαιρία στους εκθέτες για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τη συμμετοχή τους στην έκθεση και να έχουν στοχευμένες και αποδοτικές εμπορικές συναντήσεις.
Δυναμικά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 6η διοργάνωση της εξειδικευμένης κλαδικής έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 που πλέον έχει διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της εντάσσοντας στο δυναμικό της και το σημαντικό κλάδο της μαζικής εστίασης. Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής – 7 μήνες πριν την έναρξη – έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στους κλάδους κρέατος και εστίασης δίνουν τον παλμό της διοργάνωσης που φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Με νέο, μεγαλύτερο σχήμα και ανανεωμένο “look” κυκλοφορεί από τις αρχές του έτους το περιοδικό MEAT PLACE, που κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 2010 και έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ελληνική αγορά κρέατος και τους ανθρώπους που δρουν σε αυτή. Από το τεύχος 82 το MEAT PLACE κάνει τη διαφορά, εκσυγχρονίζεται, ομορφαίνει, μεγαλώνει και ανεβαίνει επίπεδο. H εκδότρια εταιρεία o.mind creatives αποφασίσε να ανανεώσει την εικόνα του περιοδικού δίνοντάς του μια νέα, πιο σύγχρονη μορφή και πλέον θα έρχεται στα χέρια σας σε μεγαλύτερο μέγεθος, με ανανεωμένη παρουσία και νέο λογότυπο, διατηρώντας όμως πάντα την πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη του που αφορά στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά.
Συνολικά 93 προϊόντα με βάση το κρέας και παρασκευάσματα κρέατος βραβεύτηκαν στην 5η «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων», που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Από τα 114 διαγωνιστικά δείγματα που συμμετείχαν στην Αξιολόγηση βραβεύτηκαν τα 43 με χρυσό, τα 28 με αργυρό και τα 22 με χάλκινο βραβείο ποιότητας.
Δημιουργικότητα, φαντασία και ταλέντο είναι τα χαρακτηριστικά του 3ου διαγωνισμού κρεοπωλών Black Box, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ενώπιον του εκθεσιακού κοινού της 5ης MEAT DAYS. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και έκλεψε τις καλύτερες εντυπώσεις κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν την όλη προσπάθεια των κρεοπωλών και με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κλήθηκαν να ψηφίσουν το καλύτερο κρεατοσκεύασμα.
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Οι προετοιμασίες για τη σημαντικότερη κλαδική διοργάνωση για το κρέας και τη μαζική εστίαση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και το ενδιαφέρον των εταιρειών είναι αυξημένο. Σε αυτό έχει συμβάλει και η διεύρυνση των τομέων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, μιας και πλέον εντάσσονται σε αυτή προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν το δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο της μαζικής εστίασης.
Νέα εποχή ξεκινά για την έκθεση κρέατος Meat Days που πλέον διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της και μετονομάζεται σε MEAT & GRILL DAYS. Υποστηρίζει και προβάλλει πάντα την εγχώρια και διεθνή αγορά κρέατος και από τη φετινή διοργάνωση εμπλουτίζει το χαρακτήρα της και εντάσσει στο δυναμικό της πολλές, νέες σημαντικές κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων που αφορούν στη μαζική εστίαση. Η συνένωση και συνάντηση αυτών των δύο δυναμικών κλάδων έγινε μετά από απαίτηση της αγοράς κρέατος με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα της παραγωγής και διακίνησής του που φτάνει και μέχρι το σημαντικότατο κλάδο της μαζικής εστίασης.
Νικητής της κλήρωσης για τα επαγγελματικά μαχαίρια της RATIONAL αναδείχθηκε ο κ. Μανώλης Δατσέρης, ο οποίος διατηρεί κρεοπωλείο στη Ν. Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Δημοκρατίας 140 (τηλ. 2810 245479). Η επιχείρηση είναι οικογενειακή, 4ης γενιάς και διαθέτει παραδοσιακά προϊόντα άριστης ποιότητας. Το κρεοπωλείο είναι υπερσύγχρονο, διαθέτει παρασκευαστήριο, θάλαμο ωρίμανσης και είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δατσέρης είναι και ταμίας του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου.
Οι δυναμικοί και πολλά υποσχόμενοι κλάδοι του κρέατος και του γάλακτος έδωσαν δυναμικό «παρών» στην 5η έκθεση MEAT DAYS και στην 4η έκθεση DAIRY EXPO, που πραγματοποιήθηκαν μαζί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Ο παλμός της αγοράς κρέατος χτυπά στην 5η MEAT DAYS 2016, όπου σύσσωμη η αγορά κρέατος δίνει το δικό της καθιερωμένο πλέον ραντεβού.Η μεγάλη συνάντηση όλων των κλάδων και των επαγγελματιών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρέατος και των προϊόντων του έχει οριστεί για το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.
Η αποχώρηση από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) και η προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με την ΚΥΑ που προσδιορίζει μέτρα που αφορούν στην ιχνηλασιμότητα και επισήμανση του κρέατος...
Φημίζεται για την καλαισθησία του και τη δημιουργικότητά του και είναι γνωστός για τα ευφάνταστα κρεατοπαρασκευάσματά του. Ο λόγος για τον κ. Αντώνη Καραμαλέγκο, ο οποίος εργάζεται και δημιουργεί...
Με τη συμμετοχή 40 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν B2B συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, αρχίζει...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Για την καλύτερη ενημέρωση των κτηνοτρόφων, σε κοινή σύσκεψη εκπροσώπων του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και λοιπών φορέων της περιοχής, η οποία...
Το 37ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας (Δημητριάδος 176 & Κουμουνδούρου,...
Σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κρέατος και μαζικής εστίασης έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018,...
Το Great Place to Work® διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον! Στην 1η της συμμετοχή, η Bizerba Hellas βραβεύτηκε ως “Best WorkPlace...

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 η ‘’Ι.Κ.Ε’’ εγκαινίασε νέα πτέρυγα στις εγκαταστάσεις της και νέα εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΑΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ» με σκοπό να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της και να απευθυνθεί...
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), στο πλαίσιο του Κανονισμού 1144/2014 για την προώθηση αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά ή/και σε τρίτες χώρες, υπέβαλε...
Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο τόσο της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών όσο και της αυθεντικότητας των Ελληνικών τροφίμων, εντείνει τους σχετικούς ελέγχους, σε συνεργασία και με το Υπουργείο...
«Με κοινή πρωτοβουλία ΠΕΚ και ΣΕΚ συνδιοργανώνεται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της τεράστιας...

© 2018 meatplace.gr :: Λεωφ. Συγγρού 187, 17 121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr